Xiaomi-designad Meitu-telefon med ASUS 6Z-liknande flip-kamerainstÀllning lÀckt ut

Xiaomi-designad Meitu-telefon med ASUS 6Z-liknande flip-kamerainstÀllning lÀckt ut

“Den kommande Meitu-smarttelefonen verkar ha tredubbla bakre kameror som kan öppnas för att ta selfies och videosamtal”

Meitu, mest kÀnd för sina skönhetsappar, verkar vara redo att lansera sin första smartphone sedan Xiaomi tog över sin hÄrdvaruaffÀr förra Äret. Noted tipster Ice Universe har delat en lÀckt teaserbild för den kommande smarttelefonen frÄn Meitu. Bilden avslöjar telefonens bakpanel, som ser ganska ut som ASUS 6Z-smarttelefonen, som Àr det senaste flaggskeppserbjudandet frÄn ASUS med en bakre kamerainstÀllning som kan öppnas för att ta selfies och videosamtal.

Meizu

Den lÀckta affischen för Meitu-kamerans smarttelefon visar en fyrkantig kameramodul lÀngst upp pÄ bakpanelen, vilket Àr pÄ glÀnt vilket tyder pÄ att den kommer att vÀnda upp för att fungera som en frÀmre kamera ocksÄ. Till skillnad frÄn ASUS kommer dock Xiaomi att anvÀnda sÄ mÄnga som tre sensorer tillsammans med LED-blixt pÄ modulen. Vi har inte detaljerna för alla sensorer Ànnu, men den primÀra kameran har en 48MP-sensor.

Bortsett frĂ„n detta verkar Meitu-telefonen ha en lutande yta och en blank rygg. Det finns ingen fingeravtrycksskanner pĂ„ baksidan, vilket innebĂ€r att den kan ha en fingeravtryckssensor pĂ„ skĂ€rmen. Kanterna pĂ„ handenheten har en rosa nyans, med en volymvippa och strömbrytare pĂ„ höger ryggrad. Slutligen översĂ€tts texten ovanför bilden ungefĂ€r till “Meitu Little Fairy.” Det Ă€r all information vi har just nu.

Specifikationerna för handenheten Àr fortfarande ett mysterium just nu, liksom dess fascia. Men eftersom Meitu vÀljer en rörlig kamerainstÀllning kan vi förvÀnta oss att telefonen har en ramlös skÀrm utan hinder frÄn ram eller hack alls. Det kommer sannolikt att vara ett mellanklassutbud med företagets egna appar för att ytterligare förbÀttra dess fotograferingsförmÄga.