Xiaomi Hercules med Snapdragon 855 SoC, tredubbla bakre kamerainstÀllningar kan vara pÄ vÀg

Xiaomi Hercules med Snapdragon 855 SoC, tredubbla bakre kamerainstÀllningar kan vara pÄ vÀg

“Xiaomis kommande flaggskepp förvĂ€ntas komma med Snapdragon 855 SoC, tredubbla bakre kameror, en fingeravtryckssensor och mer.”

Xiaomis spin-off-mĂ€rke Redmi arbetar för nĂ€rvarande pĂ„ en flaggskeppstelefon med Snapdragon 855-chipset. Medan vi inte riktigt vet nĂ€r den kommer att avslöjas officiellt, verkar Xiaomi förbereda Ă€nnu en flaggskeppstelefon – kodnamnet ‘Hercules’ pĂ„ sidelinjen. Enligt Mishaal Rahman frĂ„n XDA-utvecklare, med hĂ€nvisning till insiderkĂ€llor sĂ€gs det att handenheten drivs av Snapdragon 855 mobilplattform, NFC-stöd och paket trippel bakre kamerastöd. Den exakta namngivningen av telefonen Ă€r för nĂ€rvarande under omslag, men det spekuleras att det Ă€r Mi MIX 4.

Nytt Xiaomi-flaggskepp – “Hercules”

* Snapdragon 855
* NFC
* 3 bakre kamera + 1 frÀmre kamera
* FingeravtryckslÀsare pÄ displayen
* TrÄdlös laddning

Mycket tidig information frĂ„n kĂ€llkoden (kan inte sĂ€ga exakt var) – med förbehĂ„ll för fel pĂ„ grund av tolkning. Tack till @warabhishek.

– Mishaal Rahman (@MishaalRahman) 5 maj 2019

Dessutom kommer Hercules enligt uppgift att packa en fingeravtryckssensor pĂ„ displayen som sannolikt kan vara en optisk sensor. Handenheten förvĂ€ntas ha en tredubbla bakre kamerainstĂ€llningar och en enda framĂ„tvĂ€nd selfie-snapper. Smarttelefonen rapporteras ocksĂ„ ha stöd för trĂ„dlös laddning, vilket betyder att den kommer att skryta med ett glas tillbaka, i linje med de flesta flaggskepp idag. NĂ„gra av dessa specifikationer matchar Mi 9-flaggskeppet som tillkĂ€nnagavs tidigare i Ă„r. Det mĂ„ste ses om Xiaomi skulle ta designkoder frĂ„n sina föregĂ„ngare för det kommande MIX-flaggskeppet eller dra av ett helt nytt utseende. Även om rykten hĂ€vdar att det kan vara Mi MIX 4, Ă€r det möjligt att handenheten kan vara en helt ny telefon.

För att komma ihĂ„g delade Xiaomi i mars en ny affisch pĂ„ Weibo visar alla Mi MIX-seriens smartphones upp till MIX 3 sida vid sida. Det finns dock ocksĂ„ en fjĂ€rde bild av en mystisk telefon. Även om det inte hade nĂ„got namn kan det vara Mi MIX 4 med en helskĂ€rmsdesign och en skĂ€rmlös skĂ€rm. Eftersom allt Ă€r baserat pĂ„ rykten och rapporter, föreslĂ„r vi att du tar detta med en nypa salt tills ett officiellt tillkĂ€nnagivande frĂ„n Xiaomi görs.