Xiaomi kan lansera smartphone med upphöjande selfie-kamera om kunderna efterfrÄgar det

Xiaomi kan lansera smartphone med upphöjande selfie-kamera om kunderna efterfrÄgar det

“Xiaomi hade ansökt om patent för att höja selfie-kameran redan 2015 men höll fast vid det”

Xiaomi har varit ett av de första varumÀrkena som erbjuder smartphones med högre skÀrm-till-kropp-förhÄllande med sin Mi Mix-serie. VarumÀrket lanserade Mi Mix 3 förra Äret med en manuell skjutdesign, som hjÀlpte det att uppnÄ Àkta helskÀrmsvisning. Nu, om man ska tro pÄ en senaste rapport, kan företaget snart ocksÄ tillgripa en selfie-kamera.

Xiaomi-logotyp - presenterad

En av Xiaomi-cheferna, Wang Teng Thomas, tog till den kinesiska sociala medieplattformen Weibo att meddela nyheterna. Enligt inlÀgget söker företaget allmÀnhetens acceptans och efterfrÄgan pÄ den upphöjande selfie-kameran, som har gjorts populÀr av Vivo inom mellanklassegmentet. Tydligen hade Xiaomi ansökt om patent pÄ en upphöjande selfie-kamera 2015 men kommer nu att göra det till verklighet om efterfrÄgan bekrÀftas. InlÀgget avslöjade inte vad kriterierna för kravet uppfylls Àr, sÄ vi mÄste vÀnta och titta pÄ nu. För tillfÀllet Àr förvÀntningarna pÄ Xiaomi Mi 9 höga, som Àr planerad att lanseras den 20 februari i Kina och visas pÄ MWC den 24 februari.

Xiaomi mi 9

För oinitierade Àr Xiaomi Mi 9 en laddad flaggskeppsenhet och har nyligen kommit över nyheterna tack vare Xiaomis aggressiva retande pÄ sociala medier. Smarttelefonen Àr tippad för att levereras med AI trippel bakre kameror med 48MP primÀr shooter, 16MP ultrabred och 12MP teleobjektiv. NÀr det gÀller sjÀlvportrÀtt har handenheten en 20MP-skjutare i vattendroppskÄran. Medan dimensionen pÄ skÀrmen inte har bekrÀftats förvÀntas skÀrmen vara kant till kant full-HD + AMOLED-panel med Corning Gorilla Glass 6. Att köra prestanda kommer att vara den senaste och bÀsta Snapdragon 855-chipsetet. Företaget kommer ocksÄ att lansera Mi 9 Explorer Edition med transparent bakpanel och upp till 12 GB RAM. Premiumversionen förvÀntas lÄna standardfunktioner frÄn den vanliga varianten.

Vi tar dig med alla de senaste uppdateringarna direkt frÄn MWC 2019, sÄ hÄll dig uppdaterad.