Xiaomi kommer att meddela Mi MIX-serien senare idag

Xiaomi kommer att meddela Mi MIX-serien senare idag

“Xiaomi kan antingen introducera en ny version av befintliga MIX 3 i Kina eller tillkĂ€nnage en prissĂ€nkning”

Xiaomi bekrÀftade att det inte skulle lansera nÄgra Mi Max- och Mi Note-telefoner 2019, vilket lÀmnar Mi, MIX och den nya CC i det klara. Den kinesiska jÀtten hade redan presenterat Mi 9-serien och Àr redo att introducera CC-serien i Kina den 2 juli. Nu, Xiaomi Mi MIX Weibo-sida slÀppte en affischbild om att den skulle göra ett meddelande relaterat till MIX-serien senare idag. Eftersom företaget inte har retat eller pratat öppet om MIX 4, skulle det inte avslöja nÄgra viktiga detaljer om flaggskeppet frÄn ingenstans. Detta innebÀr att Xiaomi antingen kan introducera en ny version av den befintliga MIX 3 i Kina eller tillkÀnnage en prissÀnkning. Vi borde veta mer detaljer under de nÀrmaste timmarna.

Xiaomi Mi MIX

Xiaomi tillkÀnnagav redan Mi MIX 3 5G-varianten för de europeiska marknaderna pÄ MWC 2019-utstÀllningen tidigare i Är. Medan den behöll designen och grundlÀggande specifikationer levereras den med det mÀktiga Qualcomm Snapdragon 855 och X50-modemet för 5G-anslutning. Xiaomi hÀvdade att handenheten kunde leverera upp till 2Gbps + nedladdningshastighet och kan ladda ner en 15-sekunders HD-video pÄ en sekund.

NÀr det gÀller Mi MIX 4 sÀgs flaggskeppet packa 16 GB RAM, UFS 3.1-lagring och 1 TB lagring. Det rapporteras ha en primÀrkamera pÄ 64 megapixlar pÄ baksidan och ha en AMOLED 2K HDR10 + -skÀrm med en uppdateringsfrekvens pÄ 120Hz. Enheten tippas för att drivas av ett 4500 mAh batteri med 100 W snabb laddningsteknologistöd i trÄdbundet lÀge och 50 W i trÄdlöst lÀge. Helt uppenbart förvÀntas den drivas av en octa-core Qualcomm Snapdragon 855 med Adreno 640 GPU. Eftersom ingen av specifikationerna kommer frÄn de officiella kÀllorna föreslÄr vi att du tar detta med en nypa salt.

[Previous Story]OPPO-teasern lyfter fram selfie-kameran pÄ displayen före den 26 juni demo

[Next Story]Samsung Galaxy SM-T545-surfplatta med Snapdragon 710 SoC och 4 GB RAM upptÀckt pÄ Geekbench