Xiaomi kommer inte att lansera nÄgra Mi Max- och Mi Note-telefoner 2019

Xiaomi kommer inte att lansera nÄgra Mi Max- och Mi Note-telefoner 2019

“Xiaomi Mi Note och Mi Max-smartphones har överlevt sin anvĂ€ndbarhet och har avbrutits permanent”

Enligt ett officiellt inlÀgg frÄn VD för Xiaomi, Lei Jun, kommer företaget inte att lansera nÄgra smartphones frÄn Mi Max och Mi Note under 2019. Medan Xiaomi-ledningens uttalande bara nÀmner inga Mi Max- eller Mi Note-modeller för detta Är, vi kan betrakta de tvÄ uppstÀllningarna som sÄ gott som döda under överskÄdlig framtid ocksÄ. Det betyder att Mi Max 3 (intryck) och Mi Note 3-smartphones skulle vara den sista i respektive serie, verkar det. I en Weibo post, Jun uppgav att företaget istÀllet kommer att fokusera sina energier pÄ Redmi, Mi MIX-serien, Mi 9 och den nya CC-serien av smartphones.

Xiaomi Mi Max Note-serien avbröts

Mi Max-serien tillhandahöll mellantelefoner med stora skÀrmar i en tid dÄ en 6-tums skÀrm fortfarande ansÄgs stor. Mi Note-sortimentet uppfyllde samma funktion i premiumsegmentet. Men efter lanseringen av den nya storskÀrms Redmi K20-serien och Mi 9-sortimentet behöver Xiaomi inte riktigt behovet av produktlinjerna Mi Note och Mi Max.

Nya Redmi K20 och Redmi K20 Pro Àr kraftfulla smartphones med stora skÀrmar, tillgÀngliga till ett överkomligt pris. Du kan betrakta dessa enheter som efterföljare till Note-serien pÄ ett sÀtt. TyvÀrr kommer Mi Max-serien att missas, eftersom telefonerna kom med stora batterier och skÀrmar. Den senaste modellen, Mi Max 3, innehöll ett stort 5 500 mAh batteri. Xiaomi tillverkar för nÀrvarande inga telefoner med ett sÄ stort batteri. Om du letar efter kostnadseffektiva smartphones som inte kompromissar med funktioner mÄste du titta pÄ Redmi-serien. Inget mer Mi Max med batterier som hÄller i 2 dagar med lÀtthet.

Xiaomi-Mi-Max-3-första-intryck-91mobiles-20_thumb.jpgXiaomi Mi Max 3

Som nÀmnts ovan, Àven om Jun inte specifikt uppgav att Mi Note- och Mi Max-telefonerna har avbrutits, Àr det mycket möjligt. Xiaomi har redan telefoner i alla kategorier, och de nyare Redmi-telefonerna Àr bÀttre Àn Mi Max- och Mi Note-telefonerna i alla aspekter förutom batteristorlek. Det Àr en kompromiss som kunderna Àr redo att göra. Företaget kan slÀppa en stor surfplattformad smartphone i framtiden, men för nÀrvarande kommer det inte finnas nÄgra nya Mi Note- eller Mi Max-smartphones. Den nya CC-serien frÄn Xiaomi kommer att fokusera pÄ ungdomar och ge kraftfulla kameror, ny design och mer.