Xiaomi lovar att modernisera MIUI för att ta bort pÄtrÀngande annonser

Xiaomi MIUI launcher kan fÄ applÄdor och appgenvÀgar

“Xiaomi har meddelat att de pĂ„trĂ€ngande annonser som finns i MIUI kommer att tas om hand i nĂ€sta stora uppdatering, men kommer inte att tas bort helt”

Enligt den officiella MIUI Weibo konto kommer Xiaomi att göra Àndringar i sitt anpassade anvÀndargrÀnssnitt för att minska frekvensen av irriterande annonser. Om du Àr en Xiaomi-anvÀndare skulle du ha stött pÄ slumpmÀssiga annonser som dyker upp hela systemet. Det kinesiska varumÀrket har varit i rampljuset pÄ grund av detta, men har fortsatt att anvÀnda annonser pÄtrÀngande. Dessa annonser Àr ansvariga för en stor andel av Xiaomis vinster. En moderniserad MIUI kommer dock snart med fÀrre eller till och med inga annonser alls.

Annonsering och internettjÀnster Àr Xiaomis största inkomstkÀllor. Men kunderna tycker att dessa annonser Àr mycket pÄtrÀngande eftersom frekvensen för att annonser dyker upp har ökat under det senaste förflutna. Vissa annonser visas nÀr de spelar spel och till och med i menyn InstÀllningar. Lyckligtvis, en Weibo inlÀgg frÄn MIUI sÀger att Àndringar av programvaran kommer att ta itu med detta.

KĂ€lla - WeiboKĂ€lla – Weibo

InlÀgget, som delades vidare av VD Lei Jun, avslöjade att en omfattande diskussion har hÄllits med MIUI-teamet för att ta itu med alla de problem som kunderna listade i feedbacken. De viktigaste problemen som anvÀndare möter frÄn MIUI inkluderar, inget stöd för samtalsinspelning i WeChat / QQ, inget förstoringsglas, inget lokalt papperskorg för att lagra raderade filer tillfÀlligt och inget ultra-lÄgt batterisparlÀge. Det hÀr Àr nÄgra av de frÄgor som kommer att ÄtgÀrdas av MIUI i nÀsta iteration.

NÀr han kom till annonserna, Àven om Jun uppgav att de pÄtrÀngande annonserna kommer att tas bort, lovade han inte att annonser skulle tas bort helt. Det Àr möjligt att Xiaomi kan utveckla ett sÀtt att fortsÀtta anvÀnda annonser utan att orsaka problem för anvÀndarna. Vi mÄste vÀnta pÄ att MIUI 11 ska fÄ reda pÄ det.

Xiaomi har alltid handlat om att tillhandahÄlla bra hÄrdvara utan att debitera orimliga priser. Företaget tar bara 5 procent ned frÄn sin hÄrdvaruförsÀljning, varför det anvÀnder annonser för att tjÀna pengar. Det tjÀnar vÀldigt lite av sin smartphone-försÀljning och det Àr sÄ anvÀndarna fÄr enheterna till sÄ bra priser. Finansrapporten för 2018 avslöjade att Xiaomi sÄg en 79-procentig tillvÀxt i reklamintÀkter.