Xiaomi markerar femÄrsdagen i Indien med snabbladdare, trÄdlösa hörlurar och mer

Mi Turns 5

“Xiaomi kan lansera dessa produkter de nĂ€rmaste veckorna fram till Redmi K20 och Redmi K20 Pro sĂ„ smĂ„ningom”

Xiaomi hĂ„ller pĂ„ att fyllas fem Ă„r i Indien; företaget startade sin verksamhet med lanseringen av Mi 3 i juli 2014. För att fira tillfĂ€llet hade företaget bekrĂ€ftat att det kommer att lansera fem nya produkter i landet. Det presenterade redan den första produkten, Mi Beard Trimmer, och lĂ€mnade ytterligare fyra i rörledningen. Nu har varumĂ€rket startat “Mi Turns 5” -festivalen och erbjuder en glimt av vad som kommer de nĂ€rmaste veckorna pĂ„ sin officiella webbplats. De retade produkterna inkluderar hörlurar med nackband, trĂ„dlösa hörlurar, öronladdare, Mi Truck-byggare och en uppladdningsbar Mi-lampa. Speciellt Ă€r alla dessa produkter redan tillgĂ€ngliga i Kina.

Mi blir 5

Även om vi inte har detaljer om Xiaomi-snabbladdaren kan det antingen vara 36W eller 27W Mi USB-laddare som finns i Kina. Xiaomi hĂ€vdar att de trĂ„dlösa hörlurarna pĂ„ örat förĂ€ndrar hur anvĂ€ndare lyssnar pĂ„ musik, och hörlurshörlurarna kan ha en trasselfri trĂ„d. NĂ€r det gĂ€ller Mi Rechargeable LED-lampa, konstaterar Xiaomi att den har en minimalistisk design, stöder tre fĂ€rgtemperaturer för olika stĂ€mningar. Slutligen kommer Mi Truck Builder-leksaken att ha 500 delar, och den kommer att packa ett rattstyrsystem.

Det Àr möjligt att Xiaomi kan lansera dessa produkter under de nÀrmaste veckorna, vilket leder till att Redmi K20 och Redmi K20 Pro lanseras sÄ smÄningom. Företaget bekrÀftade redan att telefonerna skulle starta nÄgon gÄng i juli och började retas pÄ sina sociala mediehandtag. Den senare kommer med flaggskepp Snapdragon 855-chipset, medan den vanliga Redmi K20 har Snapdragon 730-chipset. Xiaomi introducerade nyligen Mi Band 4, och det borde ocksÄ snart hitta sin vÀg till den indiska marknaden.