Xiaomi Mi 9 bekrÀftade att ha dedikerad Google Assistant-knapp; livevideo upprepar design

 Xiaomi Mi 9 bekrÀftade att ha dedikerad Google Assistant-knapp;  livevideo upprepar design

”Den dedikerade assistentknappen antyder en oundviklig lansering av Mi 9 utanför Kina”

Samsungs Galaxy S10 Àr inte den enda smarttelefonen som har lÀckt ut som en galning de senaste dagarna. Xiaomis Mi 9 Àr den andra kandidaten i Är för den mest lÀckta telefonen frÄn 2019. Strax efter att den officiella bilden retats har interwebs översvÀmmas av informationsrender och vad som helst angÄende handenheten. PÄ tal om det, hÀr Àr ytterligare en livebild av Mi 9, som Àr pÄ vÀg att gÄ officiella timmar före Galaxy S10.

Nu finns det uppenbarligen inget nytt att se hÀr i denna lÀckta livevideo eftersom den kompletterar de officiella teasers som delades pÄ Weibo tidigare. Det finns en tredubbel kamerainstÀllning, U-stilskÄran pÄ framsidan samt den tunnaste hakan, som företaget har hÀvdat.

Det officiella Xiaomi-handtaget pÄ Twitter har ocksÄ delat nÄgra funktioner som avslöjar en dedikerad knapp för Google Assistant. Nu Àr detta en funktion som sannolikt kommer att anvÀndas utanför Kina och dÀrmed antydningar om enhetens förestÄende ankomst till Europa och Asien. Xiaomi kommer att visa upp handenheten pÄ MWC om nÄgra dagar som redan officiellt Àr kÀnt sÄ vi kunde höra mer om en debut i Asien vid evenemanget. Företaget bekrÀftade ocksÄ att Mi 9 stöder HPU 4x MIMO, vilket innebÀr att du fÄr bra signalmottagning Àven i omrÄden med dÄlig anslutning.

Vill du ha snabbare internet? HĂ€mta # Mi9 och #MakeItHappen. pic.twitter.com/D8uVYVaO3z

– Mi (@xiaomi) 18 februari 2019

Företaget avslöjade tidigare detaljerade specifikationer för den tredubbla bakre kamerainstÀllningen pÄ baksidan av telefonen. Det kommer att vara 20 W snabb trÄdlös laddning pÄ minst en av telefonens specialutgÄvor. Snapdragon 855 SoC Àr redan bekrÀftad liksom den 48-megapixel Sony IMX-sensorn, tillsammans med en vidvinkelobjektiv pÄ baksidan. Mi 9 kommer ocksÄ att ha en snabbare 6: e generationens fingeravtryckslÀsare pÄ skÀrmen som sÀgs vara mycket nÀra kapacitiva sensorer nÀr det gÀller hastighet. Senaste informationen Àr att Xiaomi ocksÄ har Mi 9 SE pÄ gÄng som ocksÄ förvÀntas lanseras snart, kanske vid samma evenemang.