Xiaomi Mi 9 blir dynamiskt hack med den nya MIUI 10-uppdateringen

Xiaomi Mi 9 blir dynamiskt hack med den nya MIUI 10-uppdateringen

“Den nya funktionen gör att det U-formade skĂ„ran kan anpassas till olika skĂ€rmar och scenarier”

Xiaomis flaggskeppssmartphone frÄn 2019, Mi 9 kommer med en mycket tunn ramdesign och ett U-format hack som det mÀrkligt fick lite flak frÄn kinesiska Àgare av handenheten. Företaget ÄtgÀrdade dock situationen nyligen genom att lÀgga till ett programvarutrick som simulerade ett vattenfall i telefonen. Nu har en ny uppdatering anlÀnt till Mi 9 idag som gör nÄgra mer intressanta Àndringar i hacket. Det Àr inte allt, uppdateringen kommer med build MIUI V10.2.16.0.PFACNXM och har ocksÄ en handfull andra buggfixar.

mi-9-uppdatering-473x1024

Medan uppdateringsloggen Àr pÄ kinesiska kan vi ta reda pÄ vissa saker som nÀmns i den. Den U-formade skÄran blir till exempel dynamisk med den hÀr uppdateringen. Medan vi inte Àr helt sÀkra pÄ detaljerna kan vi sÀga att formen pÄ skÄran skulle förÀndras i vissa scenarier. Den hÀr nya funktionen kan ocksÄ slÄs pÄ och av av anvÀndaren om det inte passar dem. Bortsett frÄn det fixar uppdateringen sÀkerhets- och stabilitetsproblem med överlappande samtalstider och aviseringsikoner under ett samtal. Xiaomi Mi 9 kör Android 9.0 Pie med MIUI 10 och har tidigare fÄtt en uppdatering med kameraoptimeringar.

Xiaomis Mi 9 (första intryck) Ă€r ett av de mest prisvĂ€rda flaggskeppen för 2019 och kommer till bara 449 € för basvarianten. Den kommer i fĂ€rgerna Ocean Blue, Lavender Violet och Piano Black och de senaste rapporterna har ocksĂ„ visat en vit variant som snart skulle kunna slĂ€ppas. Xiaomi har kĂ€mpat med leveransfrĂ„gor och har aktivt arbetat för att stödja sin leveranskedja. Handenheten har ocksĂ„ gjort sin globala debut men det Ă€r för nĂ€rvarande inte kĂ€nt om flaggskeppet kommer att tillkĂ€nnages i Indien.

[Previous Story]PÄstÄdd OPPO Reno Lite med Mediatek-chipset listat pÄ TENAA

[Next Story]Motorola One Vision upptÀcktes pÄ Google ARCore-webbplatsen, lanseringen verkar överhÀngande