Xiaomi Mi 9-lansering bekrÀftad för 20 februari

Priserna pÄ Xiaomi Mi 9 och Mi 9 Explorer Edition pÄstÄs ha lÀckt ut dagar före lanseringen

“Xiaomi Mi 9-flaggskeppssmartphonen kommer att lanseras samma dag som Samsung Galaxy S10-sortimentet, vilket skapar en face-off av olika slag”

Xiaomi har officiellt bekrÀftat lanseringen av sin lÄngt ryktade flaggskeppssmartphone, Mi 9. Mi 9-lanseringen Àr instÀlld pÄ den 20 februari inför den kommande Mobile World Congress 2019 extravaganza i Barcelona. Xiaomi har bekrÀftat lanseringsdatumet via en teaser-affisch pÄ Weibo och dÀrmed slutat med spekulationer om att Mi-seriens flaggskepp skulle lanseras mot mitten av 2019.

Mi 9 affisch - i textXiaomi Mi 9 lanseringsinbjudan publicerad pÄ Weibo

Xiaomi Mi 9 förvÀntas drivas av Qualcomm Snapdragon 855 SoC, tillsammans med 8 GB RAM, 256 GB lagring, en 6,44-tums, full HD + -skÀrm med 19,5: 9 bildförhÄllande, ett vattendroppskÄr, ett 3 500 mAh batteri och ett bakre bildbehandlingsenhet med flera kameror som har den senaste 48MP-bildsensorn med pixelbinning. Detta placerar det helt i flaggskeppsomrÄdet, vilket ocksÄ sÀtter det mot Samsungs flaggskeppssortiment av Galaxy S10-enheter, som startar samma dag.

Samsung Galaxy S10-seriens smartphones förvÀntas dock bli dyrare och ge mer direkt innovation som en hÄlskÀrm. Medan Xiaomi kanske hoppar över den hÀr funktionen, förvÀntas den prissÀtta sin flaggskeppssmartphone konkurrenskraftigt för att utmana sÄdana som OPPO, Vivo, ASUS och OnePlus. Xiaomi har ocksÄ diversifierat sin sortiment kraftigt, baserat pÄ de segment den tillgodoser.

xiaomi mi 9 konceptXiaomi Mi 9-konceptet renderas

Xiaomi Mi 9 Àr bara ett av de mÄnga intressanta projekt som företaget sÀgs arbeta med. Medan Mi 9 kommer som en flaggskeppssmartphone med konservativ prissÀttning som har lanserats som en vanlig, konsumentinriktad produkt, har Xiaomi ocksÄ Mi MIX-serien av enheter som erbjuds som ett premium, framtida framÄt erbjudande av företaget. Xiaomi har ocksÄ bekrÀftat att de arbetar pÄ en hopfÀllbar smartphone och till och med utfÀrdat ett uttalande som förklarar den noggranna utvecklings- och innovationsprocessen.

Mi-mĂ€rkta enheter riktar sig mot premiumsegmentet, medan dess Redmi-mĂ€rkta smartphones har klassificerats i ett undermĂ€rke och tillgodoser mellansegmentet. Dess nya kompensation, POCO, syftar under tiden till att fortsĂ€tta trenden med “flaggskeppsmordare” startad av OnePlus genom att erbjuda flaggskeppsspecifikationer till en löjligt lĂ„g prispunkt.