Xiaomi Mi 9 levande bilder lÀckt ut, visar vattendroppskÀrning och trippelkamerainstÀllning

Mi 9 live images - featured

“Xiaomi Mi 9 drivs enligt uppgift av Qualcomm Snapdragon 855 SoC, tillsammans med en 48MP primĂ€r kamerasensor och ett 3 500 mAh batteri.”

Xiaomi har redan bekrÀftat lanseringen av sin kommande flaggskeppssmartphone, Mi 9, som kommer att hÄllas den 20 februari. Ryktfabriken har emellertid förblivit lika obeveklig som alltid och har hÄllit upp det stadiga inflödet av lÀckor som hör till enheten. Den senaste rapporten visar pÄstÄdda bilder av enheten bÄde framifrÄn och bakifrÄn, och visar hur den kommande premiumenheten frÄn Xiaomi utformas.

Mi 9 live-bilder - presenterade

Enligt bilderna har Xiaomi gÄtt för ett sÀkrare tillvÀgagÄngssÀtt med Mi 9. Det har behÄllit en typisk flaggskeppsdesign för smarttelefoner i dag, med en tunn ram för smartphoneens nedre haka och annars smala ramar runt om. Medan Mi 8 innehöll olika hackdesigner, förvÀntas Mi 9 bara komma med ett vattendroppskÄr för att hysa den frÀmre kameran. Det verkar ocksÄ vara avslutat med ett lutningsfÀrgjobb, vilket ocksÄ blir till synes vanligt i premium-smarttelefonsegmenten.

Mi 9 UI - i text

Xiaomi Mi 9 förvÀntas drivas av Qualcomm Snapdragon 855 flaggskepp SoC, men kommer nÀstan sÀkert inte att inkludera X50 5G-modemet som tillval. Det kan innehÄlla upp till 8 GB RAM och 256 GB lagringsutrymme. Den bakre kameran har varit starkt spionerad för att ha den nya 48MP Sony Quad Bayer-bildsensorn, som ger pixelbinning för att implementera bÀttre fotografering i svagt ljus och hög upplösning. I de levande bilderna som ses i denna lÀcka Àr den tredubbla kameraenheten synlig och innehÄller alla de tre kameraenheterna i ett enda hölje och en enda, dubbeltonad LED-blixt under den.

Livebilderna innehĂ„ller inte en fingeravtryckssensor pĂ„ baksidan, vilket möjligen bekrĂ€ftar nĂ€rvaron av en fingeravtryckssensor pĂ„ skĂ€rmen. Mi 9 Ă€r planerad att lanseras tillsammans med Samsungs flaggskepp, Galaxy S10. Medan Samsung till synes gĂ„r ut med sitt flaggskepp verkar Xiaomi ta en mer konservativ vĂ€g med Mi 9. ÄndĂ„ har företaget en massa intressanta projekt till hands, inklusive en hopfĂ€llbar smartphone och 5G-aktiverade enheter.