Xiaomi Mi 9 prickad med 20W trÄdlös snabbladdning; trÄdlös kraftbank förvÀntas starta tillsammans med telefonen

 Xiaomi Mi 9 prickad med 20W trÄdlös snabbladdning;  trÄdlös kraftbank förvÀntas starta tillsammans med telefonen

“En live-lĂ€ckt bild av Xiaomi Mi 9 har dykt upp som visar den hĂ€r funktionen, som faller i linje med rapporter om att den ocksĂ„ lanserar en trĂ„dlös laddningsbank.”

Det regnar lÀckage för Xiaomi Mi 9, med ryktfabriken fast beslutna att lÀmna ingen sten oupptÀckt nÀr det gÀller flaggskeppssmartphonen. Den senaste kommer i form av en levande bild, som visar vad som möjligen Àr detaljhandelsförpackningen för Mi 9 och den icke-boxade smarttelefonen. SkÀrmklistermÀrket listar nÄgra av funktionerna i Mi 9, och det som slÄr ut hÀr som ny information Àr inkluderingen av 20W trÄdlös snabbladdning med smarttelefonen.

Om detta visar sig vara sant kommer Xiaomi Mi 9 till synes att fÄ den snabbaste trÄdlösa laddningsstandarden av alla telefoner dÀr ute. Huawei Mate 20 Pro, som lanserades nyligen, har 15W trÄdlös snabbladdning samt omvÀnd laddning. Det Àr Ànnu inte klart om Mi 9 ocksÄ kommer att fÄ omvÀnd laddning, men den snabba trÄdlösa laddningsstandarden kommer sÀkert att passa bra hos potentiella kunder som har vÀntat pÄ smarttelefonen.

Mi 9 trÄdlös laddning

Vidare har en ny rapport ocksĂ„ hĂ€vdat att ett av tillbehören som Xiaomi kommer att lansera den 20 februari tillsammans med telefonen inkluderar en trĂ„dlös laddningsbank. Inte mycket Ă€r kĂ€nt om enheten, förutom att den ursprungligen erbjuds i en 10.000 mAh-variant. Denna kraftbank förvĂ€ntas inte avslöjas vid Barcelona-scenen, utan istĂ€llet vid parallellhĂ€ndelsen i Peking. Detta kan innebĂ€ra att den trĂ„dlösa kraftbanken kommer att vara en enda produkt i Kina, Ă„tminstone för tillfĂ€llet, och kanske inte gĂ„r med i den pĂ„stĂ„dda Mi Router som förvĂ€ntas presenteras som den “sista saken” under Mi 9-lanseringen.

Xiaomi Mi 9 Àr planerad att drivas av Qualcomm Snapdragon 855 SoC och en trippelkameraenhet pÄ baksidan av den nya, Sony 48MP bildsensorn. En Explorer Edition-variant förvÀntas ocksÄ med en transparent bakpanel, en fyrkamerainstÀllning och upp till 12 GB RAM. Med 20W trÄdlös snabbladdning i slÀp tycks Xiaomi gÄ till döds med ett paket som tekniskt sett borde vara bland de bÀsta övergripande artisterna under Äret.

KĂ€lla 1, 2