Xiaomi Mi 9 Roy Wang Custom Edition kommer till Kina den 1 april

Xiaomi Mi 9, Black Shark 2 topp AnTuTu-rankningar för de bÀsta Android-telefonerna frÄn april 2019

“Xiaomi hade tidigare presenterat en begrĂ€nsad upplaga av Roy Wang bakre skal för Mi 9 och kommer nu att avslöja en kosmetisk makeover i samarbete med Wang”

Xiaomi Àr enligt uppgift lanserad en ny, anpassad version av sin flaggskepps smartphone, Mi 9 (första intryck), i partnerskap med sin varumÀrkesambassadör i Kina, Roy Wang. Den ikoniska kÀndisen Àr enormt populÀr i Kina och stod pÄ scenen för att avslöja Mi 9 tidigare i Är. Inte mycket Àr kÀnt om den kommande Mi 9 Roy Wang Custom Edition-smarttelefonen, Àven om man i stor utstrÀckning tror att enheten kommer att ge nÄgra kosmetiska makeover och eventuellt ett dedikerat Roy Wang-tema att gÄ med.

Mi 9 Roy Wang Custom Edition

Xiaomi hade tidigare presenterat en begrÀnsad upplaga av Roy Wang bakre skal för Mi 9, strax efter lanseringen av sjÀlva telefonen. Det har inte klargjorts om den hÀr versionen av enheten ocksÄ kommer att vara en begrÀnsad upplaga, Àven om det sannolikt Àr fallet. Mi 9 Roy Wang Custom Edition Àr sÀkerligen ocksÄ begrÀnsad till Kina.

Xiaomi Mi 9 var en av de första smartphonesna som lanserades med Qualcomm Snapdragon 855 inuti. Det inkluderade emellertid inte det valfria X50 5G-modemet och kan endast 4G LTE-anslutning. Tillsammans med den senaste flaggskeppsprocessorn frÄn Qualcomm innehÄller den ytterligare 6 GB RAM-minne och upp till 128 GB lagring. Det Àr ocksÄ Xiaomis första trippelkamera-smartphone. PÄ baksidan innehÄller den tre kameror som tjÀnar tre individuella ÀndamÄl, samtidigt som de kan arbeta tillsammans.

Xiaomi Mi 9 första intryck07

Den första modulen har en holografisk LED-ring runt sig och Ă€r tele-kameran – med en 12MP Samsung ISOCELL-sensor och en f / 2.2-teleobjektiv som ger 2x optisk zoom. Den primĂ€ra modulen Ă€r den andra kameran, som inkluderar Sonys banbrytande IMX586-sensor. Den hĂ€r 48MP-modulen anvĂ€nder pixelbinning för att förbĂ€ttra den totala fotokvaliteten, samtidigt som den kan ta fantastiska RAW-foton med hög upplösning. Detta Ă€r ihopkopplat med en f / 1,75-lins. Den tredje Ă€r en 16MP Sony IMX481-sensor, parat med vidvinkelobjektiv.

PÄ framsidan innehÄller Xiaomi Mi 9 ett ganska litet hack, som rymmer 20MP frÀmre kamera. Alla dessa funktioner bör vara desamma med Mi 9 Roy Wang Custom Edition, nÀr den lanseras i Kina den 1 april.