Xiaomi Mi 9 SE-lista pÄ global efterlevnadssida antyder en överhÀngande global lansering

Xiaomi Mi 9 SE-lista pÄ global efterlevnadssida antyder en överhÀngande global lansering

“Xiaomi Mi 9 SE Ă€r den kompakta varianten av flaggskeppet Mi 9 frĂ„n mĂ€rket och har samma mĂ€ngd kraft”

Innan MWC 2019 förra mÄnaden lanserade Xiaomi sitt flaggskeppsutbud, som bestÄr av standard Mi 9, den billigare Mi 9 SE (första intryck) och den förstklassiga Mi 9 Transparent i Kina. Medan Mi 9 och Transparent Edition presenterades vid MWC 2019 förblev den kompakta SE-varianten begrÀnsad till Kina. Denna situation kan dock förÀndras nu eftersom Mi 9 SE har listats pÄ företagets globala efterlevnadssida.

Xiaomi Mi 9 SE första intryck02

Noteringen av smarttelefonen pĂ„ den globala överensstĂ€mmelsen antyder att företaget kan vara redo att lansera Mi 9 SE globalt. Det Ă€r dock tillrĂ„dligt att ta den hĂ€r informationen med en nypa salt eftersom flera telefoner som listas pĂ„ sidan Ă€nnu inte hittar sin vĂ€g ut ur Kina. Men Ă„terigen har flera lĂ€ckor och rykten tidigare antytt att Mi 9 SE faktiskt kan hitta vĂ€gen till de internationella strĂ€nderna. Om vi ​​pratar om den officiella fronten Ă€r Xiaomi Ă€nnu inte officiellt bekrĂ€ftad om smarttelefonen kommer att lanseras globalt.

För att sammanfatta pÄ specifikationsbladet för Xiaomi Mi 9 SE levereras smarttelefonen med 5,97-tums AMOLED-skÀrm med full HD + -upplösning och vattendroppskÀrning ovanpÄ. Smarttelefonen Àr ocksÄ den första i vÀrlden som drivs av Qualcomms Snapdragon 712 SoC. Chipset stöds av upp till 6 GB RAM och 128 GB lagring. I bildavdelningen levereras Mi 9 SE med en tredubbel kameramodul, samma som Mi 9 men med mindre kraftfulla sensorer. Installationen bestÄr av en Sony IMX586 48-megapixelsensor som backas upp av en 8-megapixel telefoto och en 13-megapixel vidvinkel. Ett 3 070 mAh batteri med 18 W snabb laddningsstöd avrundar specifikationsbladet.

FrÄn och med nu finns det inget ord om nÀr eller om Xiaomi Mi 9 SE kommer att lanseras globalt. Vi kommer att ge dig mer information nÀr och nÀr Xiaomi gör det officiellt.