Xiaomi Mi 9s 48MP kameraprover ser lika detaljerade ut som du förvÀntar dig

Xiaomi Mi 9s 48MP kameraprover ser lika detaljerade ut som du förvÀntar dig

“Xiaomis grundare Chuan Wang publicerade tre fotografier pĂ„ Weibo som visar detaljeringsnivĂ„n, dynamiskt omfĂ„ng och kamerans belysningsstamtavla.”

Xiaomi Mi 9 Àr mindre Àn en vecka frÄn lanseringen. Som med alla smartphones i vÄr generation har Mi 9 lÀckt ut, tryckt ut genom att göra, retat, spekulerat om, och vi har sett nÀstan alla dess vinklar och specifikationer för alla. Om det inte var tillrÀckligt med hype har Xiaomis medgrundare Chuan Wang gÄtt vidare och ytterligare höjt insatserna, Àven om den hÀr gÄngen Àr det han har delat av betydligt högre intresse Àn att upptÀcka Mi 9s vattendroppskÄr.

Mi 9 prover 3

Wang tog till Weibo för att dela tre exempelbilder som tagits av Xiaomi Mi 9. Som tidigare nÀmnts kommer Mi 9 att bli en av de första smartphonesna som rymmer en 48MP primÀr kameramodul som en del av sin tre-kamerainstÀllning. De delade proverna belyser den exakta pÄverkan som den hÀr nya sensorn har pÄ bilder, inklusive fÀrgton och noggrannhet, livskraft, dynamiskt omfÄng, ljusbalans och den övergripande nivÄn pÄ detaljer, vilket visar möjliga bevis pÄ att smarttelefonkameror snart kan utmana dedikerade medelklasskameror nÀr det gÀller vad de kan uppnÄ.

Mi 9 prover 1

De delade fotografierna Àr bra exempel pÄ att visa en kameras övergripande prestanda. PÄ det första fotografiet sÀger Wang att ljusförhÄllandena var dÄliga runt blommorna, och sjÀlva fotografiet antyder att det infallande ljuset inte var enhetligt över hela motivet. Att zooma in avslöjar dock en anstÀndig mÀngd detaljer Àven vid beskÀrning, samt god övergripande kÀnsla av kontrast, skuggor och dynamiskt omfÄng, vilket leder till mer uttalade nyanser och nyanser.

Mi 9 prover 2

Det andra och tredje fotografiet visar en monströs krabba och tre labradorer. Dessa bildar bra utstĂ€llningar om hur kameran producerar gula och blĂ„a fĂ€rger, vilket visar sin övergripande vitbalanssans och icke-förspĂ€nning mot nĂ„gon nyans i synnerhet. Det finns ocksĂ„ imponerande detaljer, med element som pĂ€ls och luftbubblor som visar hur fina strukturer Ă€r vĂ€l reserverade under varierande ljusförhĂ„llanden. Det Ă€r viktigt att notera att sĂ„dana detaljer ses efter att fotografierna har laddats upp pĂ„ sociala medier (och dĂ€refter laddats ner ocksĂ„) – detta har inte bara tagit bort de ursprungliga EXIF-uppgifterna utan har ocksĂ„ implementerat vissa nivĂ„er av förlorad komprimering pĂ„ respektive fotografier.

Med detta sagt, om dessa prover Àr nÄgot att gÄ förbi, verkar Xiaomi Mi 9 packa i en respektabel kamera, en som kan ge potentiellt utmÀrkta resultat. Allt som ÄterstÄr nu Àr att vi ska kolla in enheten personligen, eftersom MWC 2019 startar pÄ bara nÄgra dagar.