Xiaomi Mi 9T med modellnummer M1903F10G blir certifierad i Thailand

Xiaomi Mi 9T med modellnummer M1903F10G blir certifierad i Thailand

“Xiaomi verkar planera att lansera en ny Mi-serie smartphones inom en snar framtid”

Tidigare i Är presenterade Xiaomi ett antal nya Mi-seriens smartphones inklusive Mi 9, Mi 9 SE och Mi 9 Transparent Edition. Medan de flesta av dessa telefoner Ànnu inte kommer att slÀppas globalt pÄ stora marknader, arbetar Xiaomi redan med Ànnu en modell i samma serie. Inför ett tillkÀnnagivande har en ny Mi-serie med modellnummer M1903F10G certifierats av flera tillsynsmyndigheter tidigare. Nu har samma enhet fÄtt certifiering av Thailands NBTC, som har avslöjat sitt möjliga namn.

Xiaomi Mi 9T NBTC

Enligt NBTC certifiering kan Xiaomi-telefonen med modellnumret M1903F10G komma fram som Mi 9T. Vi har aldrig hört talas om en Xiaomi-smartphone med det hÀr namnet tidigare. TyvÀrr har den senaste certifieringen inte avslöjat nÄgot om enhetens funktioner Àn. SÀrskilt var samma handenhet certifierad tidigare av FCC i USA, NCC I Taiwan, EEG i Europa och IMDA i Indonesien. Alla certifieringar tyder pÄ att varumÀrket planerar att lansera den hÀr produkten nÀr som helst inom en snar framtid.

XIaomi Mi 9XIaomi Mi 9

NÀr vi pratade om Xiaomi Mi 9 lanserades flaggskeppsutbudet som en av de första smartphonesna som drivs av Qualcomms Snapdragon 855-processor. I synnerhet anlÀnde telefonen som varumÀrkets första enhet för att flagga med en trippel kameramodul pÄ baksidan. Installationen bestÄr av en 48MP-kamera, en 12MP-shooter och en 16MP-sensor. Vid lanseringen fick telefonen en imponerande DxOMark-poÀng pÄ 107. För selfies har enheten en 20MP snapper.

NÀr det gÀller de andra specifikationerna erbjuder Xiaomi Mi 9 en 6,39-tums HD + AMOLED-skÀrm med Gorilla Glass 6 pÄ toppen. Telefonen finns i nÄgra konfigurationer, 6 GB + 128 GB och 8 GB + 128 GB, bara för att nÀmna nÄgra. Enheten startar Android 9 Pie-baserade MIUI 10 ur lÄdan. Ett 3300 mAh batteri med 27 W trÄdbunden snabbladdning och 20 W trÄdlöst laddningsstöd hÄller hela showen igÄng.