Xiaomi Mi 9T Pro med 8 GB RAM upptÀckt pÄ Geekbench, skulle kunna ommÀrkes Redmi K20 Pro

Redmi K20 Pro: HÀr Àr de bÀsta funktionerna i den nya OnePlus 7-rivalen

“Xiaomi Mi 9T Pro förvĂ€ntas levereras med 8 GB RAM, körs pĂ„ Android 9.0 Pie och drivs av en octa-core Snapdragon-processor”

Xiaomi Àr planerad att avslöja smartphones i Mi 9T-serien den 12 juni. För ett par dagar sedan sÄg den vanliga Mi 9T pÄ Geekbench som bekrÀftade att det Àr en ny Redmi K20 eftersom de bÄda delar liknande interna och modellnummer. Nu, dagar före lanseringen, passade den avancerade Mi 9T Pro ocksÄ av Geekbench och bekrÀftade att det verkligen kan vara den rebadged Redmi K20 Pro för globala marknader. Mi 9T kommer sannolikt att köras pÄ Android 9.0 Pie med MIUI 10 skin pÄ toppen och Àr utrustad med 8 GB RAM.

Mi 9T Pro

Dessutom lyckades Mi 9T fĂ„ 3 453 poĂ€ng i testet med en kĂ€rna och 10 363 i flerkĂ€rnan. Enligt listan har handenheten kodnamnet “raphael”, vilket Ă€r detsamma som det för Redmi K20 Pro, som lanserades förra mĂ„naden i Kina. Det betyder att octa-core Qualcomm Snapdragon 855-processor kan driva telefonen och resten av specifikationerna kan förbli desamma ocksĂ„. Hur som helst borde vi veta mer detaljer pĂ„ mindre Ă€n en vecka.

NÀr det gÀller specifikationerna kommer Xiaomi Mi 9T Pro sannolikt att ha en 6,39-tums full-HD + AMOLED-skÀrm med hakfri design och drivs av Qualcomm Snapdragon 855 SoC med Adreno 640 GPU som tar hand om grafik. Det kommer sannolikt att starta Android 9.0 Pie med MIUI 10 skin pÄ toppen med Game Turbo 2.0-lÀge. NÀr det gÀller optiken förvÀntas Mi 9T Pro att visa upp en tredubbla kamerainstÀllningar pÄ baksidan, som bestÄr av en primÀr snapper pÄ 48MP f / 1.7, en sekundÀr shooter pÄ 13MP f / 2.4 och en 8MP telefoto f / 2.4-sensor. PÄ framsidan finns en 20MP f / 2.0-kamera för selfies och videochattar. Handenheten levereras ocksÄ med funktioner för högupplöst ljud och DC-dimning.