Xiaomi Mi 9X-specifikationer lÀckte ut, kan komma snart

Xiaomi Mi 9X-specifikationer lÀckte ut, kan komma snart

“Mi 9X kan vara vĂ„r första titt pĂ„ Mi A3 och hĂ€r Ă€r det lĂ€ckta specifikationsbladet”

Om du har följt Xiaomis Android One-projekt kommer du antagligen att vara medveten om att Mi A2 var en ny version av Mi 6X, nÀr det gÀller hÄrdvara. PÄ samma sÀtt var Mi A1 (recension) en ompackad Mi 5X, som endast sÀljs i Kina. Nu har en ny lÀcka av Mi 9X dykt upp online och belyser vad som potentiellt kan vara Mi A3. Xiaomi har Ànnu inte slÀppt en Mi A2 (recension) eftertrÀdare men de senaste rapporterna frÄn XDA antyder att ett par Android One-telefoner utvecklas av Xiaomi.

mi 9x

NÀr det gÀller lÀckan kommer den frÄn Kinas mikrobloggingsplattform Weibo, vilket ger oss en detaljerad specifikationslista för Mi 9X för första gÄngen. Om tipster ska tros kan Mi 9X innehÄlla en 6,4 tums AMOLED-skÀrm med 19,5: 9 bildförhÄllande och 1080p upplösning. Handenheten förvÀntas ha en design med vattenfall och en fingeravtryckssensor pÄ displayen. NÀr det gÀller processorn har en Snapdragon 675 SoC nÀmnts, som nyligen sÄgs pÄ Redmi Note 7 Pro.

NÀr det gÀller kameror Àr luren tippad för att ha en 32MP Samsung (GD1) selfie-shooter, medan den bakre kameran förvÀntas vara en trippelinstallation med en 48MP (Sony IMX586) -sensor, en 8MP + 13MP (super vidvinkel ) lins. Nu Àr det verkligen intressant eftersom det hÀr skulle vara den första Xiaomi-telefonen med en trippel kamerainstÀllning i budgetomrÄdet om detta visar sig vara sant. Mi 9X kan sluta med ett 3300mAh-batteri som stöder 18W snabb laddning (Quick Charge 4+).

NÀr det gÀller utseende förvÀntas en gradientfinish med 2,5D-glasskydd. Vidare nÀmns en enda 6 GB RAM + 64 GB lagringsvariant. Enligt tipster slÀpps handenheten i april med en prislapp pÄ 1 699 yuan (ungefÀr 17 400 Rs).