Xiaomi Mi Band 4 lÀcktips pris, batterikapacitet, Bluetooth 5.0 och NFC-stöd

Xiaomi Mi Band 4 lÀcktips pris, batterikapacitet, Bluetooth 5.0 och NFC-stöd

“Mi Band 4 kommer enligt uppgift att vara den första bĂ€rbara Xiaomi som har en OLED-fĂ€rgskĂ€rm”

Vi vet redan att Xiaomi arbetar med en ny bÀrbar enhet som heter Mi Band 4. NÀsta generations trÀningsbÀrare frÄn mÀrket rapporteras vara den första i serien som kommer med en OLED-fÀrgskÀrm och AI-assistent för röstkommandon. Nu har nÄgra fler detaljer om trÀningsbÀraren dykt upp pÄ nÀtet, vilket Àr i linje med tidigare rykten och bekrÀftar att lanseringen Àr precis runt hörnet.

Mi-band-4-lÀckageMi Band 4 lÀckt bild

Enligt en rapport frÄn en kinesisk publikation kommer den nya Mi Band 4 att dike den monokroma skÀrmen och ta ombord en fÀrgad skÀrm med ett attraktivt grÀnssnitt. Xiaomi kan lansera bÀrbarheten i tvÄ varianter: en med NFC och modellnummer XMSH08HM och en icke-NFC-version med modellnummer XMSH07HM. BÄda Mi Band-varianterna kommer enligt uppgift att ha Bluetooth 5.0 för att erbjuda förbÀttrad anslutning och bÀttre energieffektivitet Àn Mi Band 3, som anvÀnder Bluetooth 4.2.

xiaomi-mi-band-4-lÀcka-1Mi Band 4 lÀckt bild

PÄ batterifronten sÀgs Mi Band 4 rymma en större 135mAh-cell, upp frÄn en 110mAh-cell pÄ Mi Band 3. Med tanke pÄ att nÀsta generations fitnessband frÄn Xiaomi kommer att packa en fÀrgad skÀrm och en massa andra förbÀttringar, batteritiden blir mer och mindre densamma som sin föregÄngare. Mi Band 3 Àr klassad att hÄlla i upp till 20 dagar pÄ en enda laddning.

SkÀrmstorleken pÄ Mi Band 4 Àr vag för tillfÀllet, men vi kan berÀtta att den bÀrbara enheten kommer att ha ett förbÀttrat hjÀrtrytmövervakningssystem. NÀr det gÀller priset Àr Mi Band 4 NFC-versionen tippad som RMB 499 (~ Rs 5.000), medan standardversionen kommer att finnas tillgÀnglig till RMB 200-300 (~ Rs 2.000-3.000). Det finns ingen information om bandets lanseringsdatum Àn.

Fitness wearables Àr Ànnu ett segment dÀr Xiaomi har ett fÀste, inte bara i Kina och Indien utan ocksÄ pÄ global skala. Företagets Mi Band 3 sÄlde mer Àn 10 miljoner enheter över hela vÀrlden, vilket hjÀlpte Xiaomi att klÀttra till andra plats pÄ den bÀrbara marknaden. Apple leder kedjan med sina smarta klockor i Watch-serien.