Xiaomi Mi CC9 bekrÀftade officiellt att ha en 32MP selfie-kamera

Xiaomi Mi CC9 bekrÀftade officiellt att ha en 32MP selfie-kamera

“Mi CC9 förvĂ€ntas vara ett mellanklassutbud med en trippelkamerainstallation pĂ„ baksidan och ett Snapdragon 730-chipset”

Xiaomi Àr redo att avslöja sina nya smartphones i CC-serien som heter Mi CC9 och Mi CC9e pÄ sin hemmamarknad i Kina den 2 juli. Innan avtÀckningen lÀcktes nyligen nÄgra foton och specifikationer av de kommande telefonerna. Framför allt publicerade företaget ocksÄ en reklamfilm för Mi CC9. Nu har den kinesiska teknikjÀtten bekrÀftat tvÄ viktiga specifikationer för smarttelefonen.

Xiaomi Mi CC9 selfie-kamera

PĂ„ den kinesiska webbplatsen för sociala nĂ€tverk Weibo, Xiaomi har avslöjat att Mi CC9 kommer att vara utrustad med en 32-megapixel selfie-kamera. Smarttelefonen kommer ocksĂ„ att erbjuda förbĂ€ttrat skönhetslĂ€ge, vilket kommer att “Ă„terstĂ€lla den naturliga hudstrukturen” och “registrera skönheten i varje ögonblick”, enligt Weibo posta. Dessutom har företaget ocksĂ„ meddelat att det kommer att finnas en primĂ€rkamera frĂ„n Sony pĂ„ 48 megapixlar pĂ„ baksidan.

Xiaomi CC9-specifikationer

Enligt tidigare rapporter kommer Xiaomi Mi CC9 att ha en 6,39-tums full HD + AMOLED-skĂ€rm och starta Android Pie-baserad MIUI 10 ur lĂ„dan. Smarttelefonen sĂ€gs drivas av en Qualcomm Snapdragon 730-processor. Telefonen kommer i tre RAM- och lagringsvarianter – 6 GB + 128 GB, 8 GB + 128 GB och 8 GB + 256 GB. Enheten Ă€r tippad för att erbjuda en tredubbla kamerainstĂ€llningar pĂ„ baksidan med en 48-megapixel Sony IMX586-kamera, en 16-megapixel sekundĂ€r snapper och en 12-megapixel tredje sensor. Smarttelefonen sĂ€gs erbjuda en fingeravtryckssensor pĂ„ skĂ€rmen och ett vattendroppskĂ€r över skĂ€rmen. Telefonen kommer med ett 4000 mAh batteri med 27 W snabb laddningsstöd. De andra ryktade Xiaomi CC9-specifikationerna inkluderar en IR-blaster, en USB Type-C-port och Hi-Res-ljudstöd.

Enligt rapporterna kommer Xiaomi Mi CC9 att finnas tillgÀngligt till ett startpris pÄ cirka 26 000 Rs för basvarianten, vilket kommer att gÄ upp till cirka. Rs 31 000 för den mest avancerade modellen. Vi kommer att ha mer information om en vecka.