Xiaomi Mi CC9 Meitu Custom Edition lanseras tillsammans med Mi CC9 och Mi CC9e den 2 juli

Xiaomi Mi CC9 Meitu Custom Edition lanseras tillsammans med Mi CC9 och Mi CC9e den 2 juli

“Mi CC9 Meitu anpassade utgĂ„va kan komma med ASUS 6Z-liknande roterande kameradesign och kant-till-kant-skĂ€rm”

Som ni alla vet kommer Xiaomis nya undervarumÀrke CC att tillkÀnnage sina nya smartphones i Mi CC9-serien den 2 juli vid ett evenemang i Kina. Hittills har det rapporterats att sortimentet kan innehÄlla Mi CC9 och Mi CC9e smartphones. Men sÀljaren har nu bekrÀftat att det kommer att finnas en tredje modell, kallad Mi CC9 Meitu anpassad utgÄva. Meitu Àr en skönhetsapp och Android-telefontillverkare som ingick ett strategiskt partnerskapsavtal med Xiaomi förra Äret. De senare hanterar nu Meitu-smartphones som designar, tillverkar och sÀljer över hela vÀrlden.

Mi CC9 Meitu anpassad utgÄva

Xiaomi publicerade pÄ mikrobloggingsplattformen Weibo via sitt officiella konto att Mi CC9 Meitu anpassade utgÄva-smarttelefonen kommer och den kommer att lanseras tillsammans med den vanliga Mi CC9. TyvÀrr avslöjar inlÀgget inga andra detaljer om luren; för en vecka sedan delade Meitu dock en teaser av sin kommande smartphone. Bilden hade handenheten bakifrÄn, med en trippel bakre kameramodul som skulle rotera uppÄt sÄ att du kan klicka pÄ selfies, precis som ASUS 6Z-smarttelefonen.

MeizuMeitu kommande smartphone-teaser

Handenheten kan vara Mi CC9 Meitu Custom Edition-smarttelefonen, och den kan ha en riktigt ramlös skÀrm med AMOLED-panel och fingeravtrycksscanner pÄ skÀrmen. Allt detta Àr bara spekulationer. Vi mÄste vÀnta tills den officiella lanseringen, som inte Àr för lÄngt borta.

NÀr det gÀller de vanliga Mi CC9- och Mi CC9e-smarttelefonerna förvÀntas de bÄda ha tre bakre kameror med 48 megapixel Sony IMX582-huvudsensor. Handenheterna tippas för att anlÀnda med AMOLED-skÀrm, med full HD + upplösning och optisk fingeravtryckslÀsare. Medan Mi CC9 kommer att drivas av den senaste Snapdragon 730-chipsetet, kan Mi CC9e komma med förra Ärets Snapdragon 710 SoC. Bortsett frÄn detta förvÀntas telefonerna levereras med 4000 mAh batteri med 27 W snabbladdning, upp till 8 GB RAM + 256 GB lagring och en imponerande 32-megapixel frontkamera.