Xiaomi Mi CC9 och Mi CC9e officiella fall gör presentationsdesign före morgondagens lansering

Xiaomi Mi CC9 och Mi CC9e officiella fall gör presentationsdesign före morgondagens lansering

“Xiaomi Mi CC9- och CC9e-smarttelefoner förvĂ€ntas levereras med tre bakre kameror, fingeravtryckssensor pĂ„ skĂ€rmen och köras pĂ„ Android 9.0 Pie”

Xiaomis fĂ€rgglada och kreativa “CC” -serie Ă€r planerad att bli officiell den 2 juli (dvs. imorgon). Det Ă€r redan bekrĂ€ftat att varumĂ€rket skulle lansera tvĂ„ mellantelefoner som heter Mi CC9 och Mi CC9e. Nyligen lĂ€ckte specifikationerna för bĂ„de smartphones och renderingen av Mi CC9 och avslöjade nĂ€stan allt som finns att veta. Nu, inför morgondagens lansering, kom officiella fall av CC9 och CC9e i olika fĂ€rger upp online. Dessa genomskinliga fodral upprepar designen som vi redan har stött pĂ„ och föreslĂ„r att telefonerna kan komma i en mĂ€ngd fĂ€rger.

Dessutom verkar fodralet ha tillrÀckligt med utrymme för att rymma tre bakre kameror tillsammans med en LED-blixt. Eftersom det inte finns nÄgon utskÀrning för en fingeravtryckssensor, anser vi att den ska vara inbÀddad i skÀrmen. Det finns utklipp för ett 3,5 mm ljuduttag högst upp, medan volymvipporna och strömbrytaren vilar pÄ höger ryggrad. USB Type-C-porten och högtalargrillarna kan placeras pÄ botten, som förvÀntat. Dessa officiella transparenta fodral kommer att finnas i fÀrgalternativen Vit, BlÄ, Rosa, Lila, Grön, Röd och GrÄ.

Xiaomi Mi CC9

Separat lĂ€ckte en livebild av Xiaomi CC9-smarttelefonen online. Även om detta bara visar bakpanelen med Meitu-mĂ€rkning, bekrĂ€ftar det att handenheten kommer att ha en glasfinish och “48MP AI-kamera” etsas under LED-blixt. NĂ€r det gĂ€ller specifikationerna sĂ€gs Mi CC9 och CC9e ha en 6,39-tums respektive 6,08-tums skĂ€rm. Den förra förvĂ€ntas fĂ„ Snapdragon 730, medan den senare ryktas levereras med Snapdragon 710/712 SoC. BĂ„da telefonerna ska starta Android 9.0 Pie med MIUI 10 pĂ„ toppen. Med lanseringen bara nĂ„gra timmar bort borde vi snart veta mer information.

Via 1, 2