Xiaomi Mi CC9 officiella Äterges officiellt avslöjade; pÄstÄdda detaljhandelsboxbilder lÀckt ut

Xiaomi Mi CC9 och Mi CC9e officiella fall gör presentationsdesign före morgondagens lansering

“Mi CC9 har bekrĂ€ftats att ha en tredubbel kamerainstĂ€llning pĂ„ baksidan”

Om du inte har levt under en sten nyligen kan du vara medveten om att Xiaomi Àr redo att lansera sina nya Mi CC-seriens smartphones vid ett evenemang i Kina den 2 juli. Innan avslöjandet har företaget redan avslöjat nÄgra detaljer om den kommande Mi CC9-handenheten. Senast meddelade varumÀrket att telefonen kommer med en 32MP selfie snapper och en 48MP trippel bakre kamerainstÀllning. Nu har telefontillverkaren slÀppt ett par officiella bilder av Mi CC9. Dessutom har den pÄstÄdda butikslÄdan pÄ smarttelefonen ocksÄ lÀckt ut.

Xiaomi Mi CC9 officiell vit

NÀr vi pratar om pressen först, har Xiaomis produktchef Lao Wei delat foton av den vitfÀrgade varianten av Mi CC9. Bilderna bekrÀftar att telefonen kommer med en trippel primÀr kamerainstÀllning bak, som kommer att placeras vertikalt i det övre vÀnstra hörnet. Handenheten verkar ha en glaspanel och en metallram.

Xiaomi Mi CC9 officiell vit 1

PÄ överkanten hittar du vad som verkar vara en IR-blaster, en mikrofon och ett 3,5 mm hörlursuttag. Telefonens strömbrytare och volymvippan placeras till höger, medan botten har Type-C-port och högtalargaller. Wei har ocksÄ bett fans att vÀlja ett lÀmpligt namn för enheten bland alternativ som Dream White, White Dream Mirror och White Lovers.

Xiaomi Mi CC9 design butikslÄda

NĂ€r det gĂ€ller lĂ€ckta bilder av butikslĂ„dan verkar det vara mer fĂ€rgstarkt Ă€n Xiaomis vanliga lĂ„ddesign. Nyckelorden “Chic” och “Cool” verkar ligga bakom CC-seriens namnordning. TyvĂ€rr har detaljhandelsboxen inte avslöjat nĂ„got om specifikationerna för handenheten som vi inte kĂ€nner till.

Om rapporterna ska tros kommer Xiaomi Mi CC9 att finnas tillgÀngligt i Kina till startpriset pÄ cirka 26 000 Rs för basvarianten. Vi kommer att ha officiell information om en vecka, sÄ hÄll dig uppdaterad 91mobiler för regelbundna uppdateringar.