Xiaomi Mi Mix 3 visas p√• Geekbench, gr√∂na och ‘Forbidden City’ varianter visas timmar innan lanseringen

Xiaomi Mi Mix 3 visas på Geekbench, gröna och 'Forbidden City' varianter visas timmar innan lanseringen

Xiaomi är på väg att lansera Xiaomi Mi Mix 3 vid ett evenemang i Bejing, Kina imorgon klockan 14:00 (Beijing Time). Det ryktas att Xiaomi kommer att bära Qualcomm Snapdragon 855 men det senaste riktmärket för Geekbench har gjort det klart att det kommer att levereras med Snapdragon 845. Xiaomi har lagt till många andra funktioner i den senaste Mi Mix-serien.

Xiaomi Mi Mix 3 Specifikationer

Enligt teasers och rapporter kommer Xiaomi Mi Mix 3 att ha en skjutreglerdesign med helskärm. Den kommer att ha en 6,3-tums full HD + -skärm med bildförhållandet 19,5: 9. Vidare kommer det att vara världens första enhet som kommer att lanseras kommersiellt med 5G-stöd. Xiaomi citerar det också som världens första att vara värd för 10 GB RAM.

Det finns många förbättringar som kan ses i kameran. Idag publicerade Xiaomi ett kameraprov som tagits i nattmiljön med Xiaomi Mi Mix 3-kamera. När du tittar på det ger det oss en antydan om att Xiaomi har förbättrat kameran mycket eftersom det inte fanns något ljud och hela fotot var detaljerat längst ner.

xiaomi mi mix 3

Den ringl√∂sa handenheten f√∂rv√§ntas ha n√•gra nya varianter som gr√∂nf√§rgad och “F√∂rbjuden stad” -varianten. N√§r vi pratar om Geekbench-po√§ngen, sedan p√• ett enda k√§rnprov, fick det 2385 medan det k√∂rs p√• flera k√§rnor, det skjuter upp 8630 po√§ng. Sammantaget √§r det en bra enhet med avancerade specifikationer, ny design, vacker kamera och ny teknik som 5G.

mi mix 3 affisch

Vi hoppas att imorgon kommer Xiaomi Mi Mix 3 att lanseras med några vackra specifikationer. Vad letar du efter i Mi Mix 3? Dela dina tankar via kommentarer nedan.

(Källa, Källa 2)