Xiaomi Mi MIX 4 kommer enligt uppgift att ha 64MP primÀr kamera, 16 GB RAM och 100 W snabbladdning

Xiaomi Mi MIX 4 kommer enligt uppgift att ha 64MP primÀr kamera, 16 GB RAM och 100 W snabbladdning

“Andra Xiaomi Mi MIX 4-specifikationer som lĂ€ckt ut online inkluderar Snapdragon 855 SoC, 1 TB lagring och IP68-betyg”

Tidigare i mars retade Xiaomi lanseringen av nÀsta generations Mi MIX-serie flaggskeppssmartphone. Företaget har Ànnu inte bekrÀftat avtÀckningsdatumet för telefonen, men ryktesbruket föreslÄr en lansering nÄgon gÄng under nÀsta kvartal. Innan det officiella tillkÀnnagivandet har nÀstan alla specifikationer för den kommande Xiaomi Mi Mix 4-smarttelefonen lÀckt ut pÄ Twitter.

Xiaomi MI Mix 4 har ett 4500mAh batteri, UFS 3.1-lagring. Det gÄr inte att bekrÀfta specifikationerna för nÀrvarande, men hÀr Àr den lÀckta bilden.

– Mukul Sharma (@stufflistings) 16 maj 2019

Om man ska tro pÄ det lÀckta specifikationsbladet kommer Xiaomi Mi MIX 4 att vara ett djur av en smartphone med kraftfullare specifikationer som vi har sett pÄ en telefon Ànnu. Enligt kÀllan kommer smarttelefonen att drivas av Qualcomms senaste förstklassiga Snapdragon 855 flaggskeppsprocessor. Handenheten Àr tippad för att stolta över en massiv 16 GB RAM och 1 TB lagring av UFS 3.1-typ, vilket ska leverera snabb databehandling.

Dessutom antyder de lÀckta Mi MIX 4-specifikationerna att den kommer att flagga en 64-megapixel primÀr kamera pÄ baksidan. Smarttelefonen pÄstÄs ha en DxOMark-poÀng pÄ 115 poÀng. PÄ framsidan sÀgs telefonen ha en AMOLED 2K HDR10 + -skÀrm med en uppdateringsfrekvens pÄ 120Hz. Enheten tippas för att drivas av ett kraftigt 4500 mAh batteri som stöder 100 W snabb laddningsteknik i trÄdbundet lÀge och 50 W i trÄdlöst lÀge. Slutligen antyder lÀckan att det kommande Xiaomi-flaggskeppet kommer att flagga IP68-certifiering för damm- och vattenmotstÄnd.

Xiaomi Mi MIX 4 teaserXiaomi Mi MIX 4 teaser

Det Àr vÀrt att nÀmna att ingen av ovanstÄende specifikationer har officiellt bekrÀftats av Xiaomi just nu. SÄ vi rekommenderar att ta dessa specifikationer med en nypa salt för nu. Vi kommer att ge dig fler uppdateringar sÄ snart företaget officiellt meddelar nÄgot, sÄ hÄll dig uppdaterad.