Xiaomi Mi Notebook-bÀrbara datorer kommer att uppdateras den 26 mars, sÀger företaget

Xiaomi Mi Notebook-bÀrbara datorer kommer att uppdateras den 26 mars, sÀger företaget

“Xiaomis bĂ€rbara portfölj bestĂ„r av Mi Notebook Air, Mi Notebook och Mi Notebook Pro”

Xiaomi gick in i bÀrbar datorstriden 2016 med sitt allra första erbjudande som heter Mi Notebook Air. Sedan dess har företaget ocksÄ lanserat andra avancerade modeller av linjen som Mi Notebook Pro. Nu kommer företaget att tillkÀnnage en ny generation Mi Notebook Air i morgon, avslöjar en teaser frÄn företaget Weibo. Dessutom kommer företaget att uppdatera den andra Pro-modellen liksom Mi Notebook, enligt en tweet av en tipster. Detta innebÀr att hela sortimentet av bÀrbara datorer uppdateras imorgon.

mi-notebook-air-teaser

Xiaomi har ocksÄ retat en nyckelfunktion i den nya Mi Notebook Air tillsammans med debutdatumet. Det Àr ingen hemlighet att Mi Notebook Air syftar till att konkurrera med Apples MacBook Air. För detta ÀndamÄl kommer den ocksÄ med en lÀtt design som matchar sin konkurrent. Den nya Notebook Air vÀger bara 1,07 kg vilket Àr Ànnu lÀttare Àn 1,25 kg i MacBook Air. Det kommer verkligen att uppgraderas inom andra viktiga omrÄden som processor, RAM och lagring men Xiaomi har hÄllit allt detta under omslag nu.

De uppdaterar hela bĂ€rbara linjen, inte bara den hĂ€r modellen … Mi Notebook, Notebook Air och Notebook Pro. 🙂 https://t.co/r5HsdYR3fc

– Ishan Agarwal (@ ishanagarwal24) 23 mars 2019

För att komma ihÄg kom företagets senaste Notebook Air i december 2018 med en sjunde generationens Core i5-processor och en 12,5-tums full-HD-skÀrm. Det konstiga Àr ocksÄ att det ocksÄ vÀgde samma 1,07 kg, vilket Àr vad Xiaomi retar idag för den nya Notebook Air. Den bÀrbara datorn sÀljs för 3 999 CNY (cirka 41 000 Rs). Det Àr vÀrt att notera att Xiaomi fortfarande inte sÀljer nÄgra av sina bÀrbara datorer i Indien och det Àr inte kÀnt nÀr företaget planerar att ta med den nya kategorin till landet.