Xiaomi MIUI 11 kommer att ha nya ‘enhetliga’ ikoner, monokromt lĂ€ge och mer

Xiaomi MIUI 11 kommer att ha nya 'enhetliga' ikoner, monokromt lÀge och mer

“MIUI 11 kommer att bli nĂ€sta version av Xiaomis anpassade hud och sĂ€gs vara mer” enhetlig “Ă€n förra Ă„rets MIUI 10”

Xiaomi har delat mer information om sin kommande anpassade hud MIUI 11. Företaget har arbetat med operativsystemet under ganska lÄng tid och nu verkar det komma nÀrmare sitt offentliga slÀpp. Xiaomis MIUI-utvecklingsteam har avslöjat ett antal andra funktioner i en AMA-session den Weibo som kommer att göra sin debut pÄ MIUI 11.

Strax frĂ„n fladdermusen sĂ€gs MIUI 11 komma med en helt ny uppsĂ€ttning systemikoner, redesignade frĂ„n grunden. Ikonerna kommer att ha en “enhetlig” design, som företaget hoppas kommer att fĂ„ allas beröm. Till skillnad frĂ„n sin föregĂ„ngare, MIUI 10, förvĂ€ntas Xiaomis nĂ€sta generations anvĂ€ndargrĂ€nssnitt integrera och optimera kĂ€rnfunktionerna.

miui 11

Dessutom kommer MIUI 11 att ha ett ultimat energisparlÀge som stÀnger av alla bakgrundssystemfunktioner utom samtal och meddelanden. LÀget förvandlar ocksÄ telefonens skÀrm till svartvitt för att spara batteri. Förhoppningsvis kommer anvÀndarna att kunna anpassa funktionen efter deras behov. Den anpassade skalen kommer ocksÄ med ett par smarta funktioner som att automatiskt radera skÀrmdumpar efter att de har delats samt ett optimerat statusfÀlt.

VarumÀrket har tidigare bekrÀftat att MIUI 11 kommer att ha ett systemomfattande mörkt lÀge, förbÀttringar av aviseringar, möjlighet att lÄsa en app med ansikte eller fingeravtryck och nya Dolby-ljudeffekter. Det exakta lanseringsdatumet för MIUI 11 Àr inte kÀnt för tillfÀllet, men nÀr man tittar pÄ Xiaomis tidigare rekord kan det starta UI runt september.