Xiaomi MiWiFi-nÀtverksrouter med hastigheter upp till 2,5 Gbps lanserades

Xiaomi MiWiFi-nÀtverksrouter med hastigheter upp till 2,5 Gbps lanserades

“MiWiFi-routerns installation Ă€r extremt enkel eftersom den automatiskt upptĂ€cker WAN- och LAN-sladdar”

Efter att ha retat en flaggskeppsrouter för nÄgra dagar tillbaka, har Xiaomi nu tillkÀnnagivit en ny MiWiFi-nÀtverksrouter. Detta Àr företagets första nÀtrouter pÄ marknaden och Àr utvecklat i samarbete med Qualcomm. MiWiFi mesh-sviten levereras med tvÄ routrar för att ge anvÀndarna sömlös tÀckning av ett visst omrÄde. För nÀrvarande finns det inga priser för den nya routern eftersom företaget kommer att först betatesta produkten innan den slÀpps för konsumenter.

miwifi-mesh-router

NĂ€r det gĂ€ller specifikationer Ă€r MiWiFi-nĂ€tverksroutern utrustad med Qualcomm DAKOTA 4-kĂ€rnig ARM-processor, som har en enda kĂ€rnfrekvens pĂ„ 717MHz som gör onlinevideouppspelning mjukare och ocksĂ„ sĂ€kerstĂ€ller lĂ„g latens. Maskteknologin ombord pĂ„ routern möjliggör fyra-kanals hybridnĂ€tverk – tvĂ„ vardera för 2,4 GHz- och 5 GHz-nĂ€tverk. Hastigheter med installationen kan gĂ„ upp till 2567 Mbps och det finns ocksĂ„ ett alternativ för det gamla gamla kraftledningsnĂ€tet om det finns för mĂ„nga hinder för ett tydligt trĂ„dlöst nĂ€tverk.

Dessutom Àr MiWiFi-nÀtverksroutern lÀtt att konfigurera och varje port upptÀcker automatiskt WAN- och LAN-kablarna, sÄ nÀr en port anvÀnds som WAN byter de andra automatiskt till LAN. Den nya produkten har ocksÄ 256 MB minne och möjliggör anslutningar med upp till 248 enheter frÄn en enda installation.

MiWiFi-nÀtroutern har tillkÀnnagivits i Kina och kommer initialt att testas som en betaprodukt innan den görs tillgÀnglig för allmÀnheten. Det finns för nÀrvarande ingen officiell information om dess ankomst till Indien eller pÄ den globala scenen.

[Previous Story]OPPO R17 Pro-priset i Indien minskade med 6 000 Rs i offline- och onlinebutiker

[Next Story]Toppfunktioner i Xiaomis Redmi Note 7 Pro