Xiaomi osÀker pÄ Realmes tillvÀxt i Indien: Madhav Sheth

xiaomi-logo

“VerkstĂ€llande direktörens uttalande frĂ„n Realme India kommer som svar pĂ„ Manu Kumar Jains stöt pĂ„ Realme 3 Pro”

Redan i april, före lanseringen av Realme 3 Pro (recension), tog Xiaomis globala VP och dess India Managing Director en chock pÄ smarttelefonen och sa att den kör en daterad processor. DÄ svarade Realme-vd Madhav Sheth helt enkelt med en kvick tweet och lÀt den glida. Det verkar dock som om Sheth Ànnu inte var klar med clapbacks eftersom han nyligen fortsatte med att sÀga att Xiaomi Àr osÀker pÄ Realmes tillvÀxt i Indien.

xiaomi-logotyp

Pratar med Ekonomiska tider, Sheth kommenterade att Realme aldrig kommenterade en konkurrerande produkt som ett varumĂ€rke. Och om nĂ„gon riktar sig mot en nykomling i branschen antyder det att de Ă€r osĂ€kra. Med Shets egna ord, ”Vi kommenterade aldrig deras (Xiaomis) enhet. Vi kommenterade deras desperation och osĂ€kerhet snarare Ă€n en produkt. Att vara det frĂ€msta varumĂ€rket, försöker du bekĂ€mpa ett varumĂ€rke som just dyker upp. Jag kan kĂ€nna att du Ă€r osĂ€ker, ” Sa Sheth The Economic Times.

Han lade till, “… du fortsĂ€tter att bevisa att 6-seriens chipset Ă€r bĂ€ttre Ă€n 7-serier och lĂ€gger hela energin i det, snarare gĂ„r för anvĂ€ndarupplevelse. I slutet av dagen hjĂ€lpte Ranveer Singh det inte (sĂ€ljer Note 7 Pro). ” För att jogga ditt minne hade Manu Kumar Jain pĂ„pekat att Realme 3 Pro anvĂ€nder Snapdragon 710, som Ă€r Ă€ldre Ă€n Snapdragon 675 som anvĂ€nds i Xiaomi Redmi Note 7 Pro (recension). Ganska tydligt att jab inte passade bra med Realme India-huvudet.

realme logo-2

Realme uppmuntrades som OPPO: s undermÀrke förra Äret och har inom ett Är lyckats bli ett vanligt hushÄllsnamn i Indien. Enligt en Counterpoint-rapport för första kvartalet 2019, medan Xiaomi behÄller sin topposition med 29 procent marknadsandel, har Realme lyckats vinna sju procent. Med detta har nykomlingen vunnit den fjÀrde platsen i landets smarttelefonindustri. DÀrför Àr det naturligt att Xiaomi Àr orolig för Realmes tillvÀxt. För att lÀgga salt i sÄren utökar Realme ocksÄ sin offline-nÀrvaro i landet.

Enligt Madhav Sheth Ă€r Xiaomis offline-modell inte heller idealisk eftersom den introducerar nya Ă„terförsĂ€ljare utan tidigare erfarenhet och lĂ€mnar etablerade Ă„terförsĂ€ljare ute. Han upprepade det, “I Indien handlar affĂ€rer mer om kĂ€nslor och personlig koppling.”