Xiaomi Redmi 6, Redmi 6A, Redmi S2 Android Pie uppgraderingsplaner tyst lagrade

Xiaomi Redmi 6, Redmi 6A, Redmi S2 Android Pie uppgraderingsplaner tyst lagrade

“Xiaomi slĂ€ppte tyst MIUI 10-baserade uppdateringsplaner för Pie för Redmi 6, Redmi 6A och Redmi S2 (Y2) i Kina”

Efter att ha startat den Pie-baserade MIUI 10-betauppdateringen för Redmi Note 6 Pro, Redmi 6 Pro och Redmi Note 5 Pro i mars, hade Xiaomi lagt till Redmi 6 och Redmi 6A i listan över enheter som skulle fÄ Pie-uppdateringen nÄgon gÄng under andra kvartalet 2019. Nu verkar det som om företaget har tappat Pie-uppdateringsplanerna för Redmi S2 (som sÀljs som Redmi Y2 i Indien), Redmi 6 och Redmi 6A utan nÄgon giltig förklaring. Företaget i Kina har Àndrat nuvarande utvecklingsstatus för Redmi 6, Redmi 6A och Redmi S2 i MIUI-forumet till avstÀngd.

Xiaomi_Redmi_6_review_feat

Eftersom Àndringarna gjordes i det kinesiska MIUI-forumet Àr det oklart om detsamma skulle gÀlla de globala varianterna av Redmi S2 (Redmi Y2), Redmi 6 och Redmi 6A ocksÄ. Det rapporteras ocksÄ att företaget kan öppna beta-testet för Redmi Y2 igen efter att det har fixat interna buggar och dÀrmed uppdateringen kan försenas. Redmi Y2 var en av de första enheterna som fick MIUI 10-uppdateringen nÀr den slÀpptes och det Àr ganska förvÄnande att företaget hade Àndrat sina planer för dessa telefoner. Redmi 6 Pro som levereras med liknande hÄrdvara har redan fÄtt Pie-uppdateringen med dubbla VoLTE.

Xiaomi Redmi 6A feat

Separat har Xiaomi planerat ett evenemang i Indien den 24 april dÀr det förvÀntas introducera Redmi Y3 selfie-centrerad budget smartphone med 32MP snapper pÄ framsidan. Handenheten Àr sannolikt en Amazon-exklusiv eftersom e-handelsjÀtten redan har lagt upp en reklambanner pÄ webbplatsen. Vi borde veta mer information nÀr telefonen startar nÀsta vecka. HÄll ögonen öppna för fler uppdateringar.

[Previous Story]Samsung slutför utvecklingen av EUV-baserad 5nm FinFET-processteknik

[Next Story]WhatsApp arbetar med funktionen för att hindra andra frÄn att ta skÀrmdump av dina chattar, nya beta-program