Xiaomi Redmi 7 pÄstÄs ha upptÀckts pÄ TENAA; skulle kunna ha en 6,26-tums skÀrm och 3900 mAh batteri

 Xiaomi Redmi 7 pÄstÄs ha upptÀckts pÄ TENAA;  skulle kunna ha en 6,26-tums skÀrm och 3900 mAh batteri

“Redmi 7 förvĂ€ntas bli det kommande budgeterbjudandet frĂ„n Xiaomi”

Efter att ha uppdaterat sin Redmi Note-serie med Redmi Note 7 och Redmi Note 7 Pro-smartphones, verkar Xiaomi förbereda sig för nÀsta smartphone Redmi 7. Den pÄstÄdda handenheten kommer att vara ett budgeterbjudande och komma som en efterföljare till förra Ärets Redmi 6-smartphones. . Med lanseringsdatumet fortfarande inte i sikte har Redmi 7 certifierats av den kinesiska certifieringssidan TENAA, som ocksÄ har avslöjat sina specifikationer. Speciellt Àr certifieringen som den nÀst sista för alla handenheter innan den lanseras.

redmi 7_leak

Certifieringen sÄgs av Gizchina, och den rapporterar att Redmi 7 kunde bÀra modellnumret M1810F6LE. Telefonen vÀger 180 gram och har 158,6 mm x 76,4 mm x 8,9 mm dimension. Det kan komma sÄ mÄnga som Ätta fÀrgalternativ, inklusive svart, röd, blÄ, rosa, vit, grön, lila och grÄ.

Den pĂ„stĂ„dda Redmi 7 kommer med en 6,26-tums skĂ€rm med HD + (720 x 1 520p) upplösning – skĂ€rmstorleken Ă€r nĂ„got större Ă€n sin föregĂ„ngare, som har en 5,45-tums LCD-panel. Det Ă€r inte klart Ă€nnu, men Redmi 7 kommer sannolikt med en ramlös skĂ€rmdesign med en lĂ€tt utskuren topp för selfie-kamera. Chipsetdetaljen Ă€r vag för tillfĂ€llet, men vi kan sĂ€ga att den kommer att paras ihop med 3 GB + 4 GB och 32 GB + 64 GB lagring.

I kameravdelningen Àr Redmi 7 tippad för att levereras med dubbla 12-megapixel + 8-megapixelkameror pÄ baksidan och en 8-megapixel-skjutare framför. Ett 3 900 mAh-batteri kommer att driva enheten som förvÀntas starta MIUI 10-baserad Android 9 Pie ur lÄdan.

Även om det inte finns nĂ„got lanseringsdatum för Redmi 7 just nu, har Xiaomi planerat tvĂ„ evenemang senare denna mĂ„nad – en i Chinna den 18 mars och en annan i Madrid den 6 mars. Det Ă„terstĂ„r att se om sĂ€ljaren kan anvĂ€nda en av hĂ€ndelserna som en startplatta för Redmi 7-smarttelefonen. HĂ„ll ögonen öppna för fler uppdateringar!