Xiaomi Redmi GÄ för att vara tillgÀnglig via Flipkart, kommer att stödja 20 sprÄk i Indien

Screenshot 2019-03-18 at 4.26.46 PM

“Xiaomi Redmi Go Ă€r en budgetsmartphone som kör den avskalade Android Go-programvaran”

Xiaomis senaste budgetsmartphone, Redmi Go, kommer att lanseras vid ett evenemang imorgon i Indien. Detta Ă€r den första smarttelefonen frĂ„n Xiaomi som kör Android Go-utgĂ„van, dĂ€rav ‘Go’ i namnet. Google utvecklade Go-versionen av Android Oreo för smartphones med mindre RAM och lagring. Det Ă€r en avskalad version av Android O som Ă€r tĂ€nkt att köra utan nĂ„gon fördröjning pĂ„ low-end budgetenheter.

Redmi Go Àr en budgettelefon och vi vet redan allt om det tack vare ett officiellt tillkÀnnagivande frÄn Xiaomi. Telefonen tillkÀnnagavs i slutet av januari via ett Twitter-inlÀgg. Det kommer dock att finnas en officiell lansering i morgon, dÀr priser och tillgÀnglighet kommer att avslöjas. Onlinehandlare Flipkart har ocksÄ lanserat en sida för telefonen, vilket indikerar att telefonen skulle vara exklusiv för sÀljaren.

SkÀrmdump 18-03-2019 kl 16.46.46

Sidan har avslöjat nÄgra detaljer om telefonen, till exempel versionen av Android Go, kamerafunktioner och andra. Utanför lÄdan kommer Redmi Go att stödja 20 indiska sprÄk. Det gör det ocksÄ möjligt för anvÀndare att prata med Google Assistant pÄ hindi, vilket Àr trevligt. Telefonkameran har auto-HDR och 11 scenlÀgen. FrÄn och med nu Àr det hela sidan som avslöjas, men vi kÀnner redan till telefonens hÄrdvaruspecifikationer.

Redmi Go kommer med en 5-tums HD-skÀrm med stora ramar. Den drivs av ett Snapdragon 427-chipset, som Àr en fyrkÀrnig processor klockad vid 1,4 GHz. Chipsatsen Àr ihopkopplad med 1 GB RAM-minne och 8 GB lagringsutrymme ombord. En microSD-kortplats Àr tillgÀnglig för lagringsutvidgning upp till 128 GB.

redmi go indien presenterade (1)

Enheten fÄr en enda bakre kamera med en 8-megapixel upplösning och en 5-megapixel kamera pÄ framsidan för selfies. Det finns ingen fingeravtryckssensor pÄ telefonen, vilket innebÀr att du mÄste förlita dig pÄ lösenordslÄsning. Ett 3000 mAh batteri hÄller lamporna tÀnda. För anslutning finns Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.1 och GPS. Telefonen kommer att finnas i svart eller blÄ fÀrgalternativ.