Xiaomi Redmi Go 16 GB lagringsvariant lanserades i Indien för Rs 4,799

Xiaomi Redmi Go 16 GB lagringsvariant lanserades i Indien för Rs 4,799

“Redmi Go finns nu i tvĂ„ lagringsvarianter i Indien – 8 GB och 16 GB”

Tidigare i mars lanserade Xiaomi sin första Android Go-utgÄva-smartphone som heter Redmi Go (Review) i Indien. Telefonen anlÀnde i en enda variant med 1 GB RAM och 8 GB lagringsutrymme, som Àr prissatt till 4499 Rs. Nu har det kinesiska elektronikkonglomeratet lanserat en ny telefonmodell med 1 GB RAM och 16 GB lagringsutrymme. Den nya varianten har prissatts till Rs 4,799, bara Rs 300 högre Àn den tidigare modellen. Telefonen finns att köpa i Mi.com-, Flipkart- och Mi Home-butiker över hela landet.

Zyada-appar, zyada-underhÄllning, zyada masti. # RedmiGo ab (1GB + 16GB) ke zyada space waale variant ke saath.
Sirf £ 799 mein. # AapkiNayiDuniya ab aur badi. FÄ din frÄn https://t.co/cwYEXdVQIo, Mi Home, @Flipkart. pic.twitter.com/HHfBlHumbk

– Redmi Indien (@RedmiIndia) 27 maj 2019

För att komma ihÄg specifikationerna har Xiaomi Redmi Go en 5-tums HD-skÀrm med det arkaiska förhÄllandet 16: 9. Telefonen har en plastbyggnad och dike en fingeravtryckssensor. Handenheten drivs av en 1,4 GHz fyrkÀrnig Qualcomm Snapdragon 425-processor, med hjÀlp av en Adreno 308 GPU. Smarttelefonen accepterar microSD-kort upp till 128 GB i storlek för minneutvidgning. MjukvarumÀssigt startar handenheten Android Oreo (Go-utgÄvan).

För avbildning erbjuder Redmi Go en 8-megapixel primÀr shooter pÄ baksidan med f / 2.0-blÀndare, en LED-blixt, autofokus, HDR och videoinspelning i full HD. För selfies har handenheten en 5-megapixelsensor med en blÀndare pÄ f / 2.2, ett treelementslins, HDR, selfietimer och skönhetsprofiler. NÀr det gÀller anslutning har smarttelefonen dubbla SIM-kortplatser, ett dedikerat microSD-kortfack, 4G LTE, VoLTE, Wi-Fi, Bluetooth och GPS. Ett 3000 mAh batteri med 5V / 1A laddning hÄller hela showen igÄng.