Xiaomi Redmi Go nybörjarsmartphone med 5-tums HD-skärm och 3000 mAh batteri tillkännagavs

Xiaomi Redmi Go nybörjarsmartphone med 5-tums HD-skärm och 3000 mAh batteri tillkännagavs

“Redmi Go √§r Xiaomis senaste erbjudande p√• nyb√∂rjarniv√• och har en fyrk√§rnig Qualcomm-processor och en 5-megapixels selfie-kamera”

Xiaomi har tyst tappat en smarttelefon på grundnivå som heter Redmi Go. Säljaren har meddelat telefonen via sitt officiella globala Twitter-konto efter veckor med upprepade läckor och rykten. Det finns dock ingen officiell listningssida för Redmi Go ännu och specifikationerna som avslöjas på Twitter visar inte hela bilden om handenheten. Vi kan dock förvänta oss att handenheten kör Android Oreo (Go Edition), en avskalad version av Android avsedd för low-end-enheter.

“GO” f√∂r n√•got nytt! Idag introducerar vi nya # RedmiGo. RT om du f√•r en #GoSmartDoMore pic.twitter.com/H9lPR9C5Sm

– Mi (@xiaomi) 29 januari 2019

Redmi Go: s pris och tillgänglighet har ännu inte avslöjats, men vi kan säga att det kommer att vara en budgetlur som erbjuds i blå och svart färgalternativ. Det finns inget ord ännu om Indien-priset och lanseringen av handenheten.

Xiaomi Redmi Go-specifikationer

När vi pratar om specifikationerna kommer Redmi Go inte med det moderna bildförhållandet 18: 9 eller 19: 9. Istället sportar den gamla skolan 5-tums 16: 9 bildförhållande med HD-upplösning. Telefonen har kapacitiva navigeringsknappar längst ner på ramarna, medan toppramen pryder öronsnäcka, främre kamera och närhetssensor. Handenheten drivs av en 1,4 GHz fyrkärnig Snapdragon-chipset under huven. Konfigurationen har inte avslöjats ännu, men en läcka från Filippinerna föreslår att den packar Snapdragon 427 SoC, 1 GB RAM och 8 GB lagring, som kan utökas upp till 128 GB med microSD-kort.

I optik har Redmi Go bekräftats att ha en 8-megapixelspelare på baksidan och en 5-megapixels selfie-kamera från. Läckage tippar bländarna för de två kamerorna med f / 2.0 respektive f / 2.2 bländare. Enheten drivs av ett 3000 mAh batteri. När det gäller anslutning kan den innehålla Wi-Fi 802.11 b / g / n, ett band, Bluetooth 4.1, microUSB och GPS. Som en Android Go-telefon stöder den Lite-appar som YouTube Go, Gmail Go och Google Assistant Go.