Xiaomi Redmi K20 med Snapdragon 855 SoC och pop-up selfie-kamera startar den 28 maj

Xiaomi Redmi K20 med Snapdragon 855 SoC och pop-up selfie-kamera startar den 28 maj

“Redmi K20 kommer att bli ett flaggskeppserbjudande fr√•n Xiaomi, med 3,5 mm h√∂rlursuttag och ryktet OLED-sk√§rm och 4000 mAh batteri”

Den efterl√§ngtade Redmi K20-smarttelefonen kommer att se dagens ljus den 28 maj. F√∂retaget har meddelat att dess ‘flaggskeppsm√∂rdare’ Redmi K20 kommer att introduceras vid ett evenemang i Peking p√• ovann√§mnda datum. Handenheten har varit i nyheter under ganska l√•ng tid, och Xiaomis avknoppningsvarum√§rke Redmi har redan avsl√∂jat att flaggskeppet kommer att drivas av Qualcomms Snapdragon 855 SoC, och sportar en verkligt raml√∂s sk√§rm, pop-up selfie-kamera, en biffig batteri och trippel bakre kamerainst√§llning med en 48 megapixel prim√§r sensor. F√∂r att komma ih√•g har Redmi K20-smarttelefonen ocks√• bekr√§ftats att lanseras i Indien snart.

Redmi K20

När vi pratar om telefonens specifikationer kommer Redmi K20 enligt uppgift att packa 6,39-tums OLED-skärm med full HD + -upplösning. Skärmen kan också ha en fingeravtryckssensor på skärmen för säkerhet. Den mäktiga Snapdragon 855 SoC som kryssar i telefonens kärna kommer sannolikt att kopplas ihop med upp till 8 GB RAM och 256 GB inbyggt lagringsutrymme.

Mystisk Redmi-smartphone Redmi K20

I kameravdelningen förväntas telefonen ha en Sony IMX586-sensor med 48-megapixel upplösning, åtföljd av en 8-megapixel teleobjektiv och en 13-megapixel ultra-vidvinkelobjektiv. Den främre kameran kommer sannolikt att få en 20-megapixel-shooter som skulle dyka upp från överkanten för att klicka på selfies och videosamtal, precis som Vivo Nex-smarttelefonen. Telefonen kan spela in slo-mo-video vid 960 fps. Redmi K20 kan köra MIUI 10 ovanpå Android 9 Pie ur lådan. Ett 4000 mAh batteri med 27 W snabb laddningsteknik kommer troligen att bränna handenheten.

Redmi K20-priset är inte känt för tillfället, men när man tittar på specifikationerna förväntas det vara i den övre änden av mellansegmentet.