Xiaomi Redmi Note 7S öppen försäljning börjar i Indien ikväll via Flipkart och Mi.com

Så här kan du vinna en gratis Redmi Note 7S, Redmi Note 7 och Redmi 7-enhet

“Redmi Note 7S s√§ljs ocks√• via stora tegel- och murbrukbutiker √∂ver hela landet”

Tidigare denna månad lanserade Xiaomi sin senaste smartphone i Redmi Note-serien med namnet Redmi Note 7S på den indiska marknaden. Sedan sin avtäckning har den kinesiska teknikjätten erbjudit telefonen i två flashförsäljningar, som hölls den 23 maj och 29 maj via Flipkart och Mi.com. Men nu verkar Xiaomi ha tillräckligt med inventering av Redmi Note 7 eftersom den kommer att säljas på Flipkart och Mi.com i landet från midnatt ikväll. För att komma ihåg är Redmi Note 7 den mest prisvärda smarttelefonen med en 48MP bakre kamera på den indiska marknaden idag.

BOM! Mi-fans, det √§r l√§ttare att f√• tag p√• # 48MP-kamera! ūüďł

Glad att dela med mig av att starta MIDNIGHT ūüēõ ikv√§ll kommer # RedmiNote7S med Super 48MP-kameran att finnas tillg√§nglig p√• 24 √ó 7 √∂ppen f√∂rs√§ljning p√• https://t.co/pMj1r7lwp8 & @ Flipkart! ūüėá # 48MPForEveryone pic.twitter.com/c1yiIB5doN

– Manu Kumar Jain (@manukumarjain) 30 maj 2019

För oinitierade kommer Xiaomi Redmi Note 7S i två RAM- och lagringskonfigurationer i Indien Р3 GB + 32 GB och 4 GB + 64 GB. Den förstnämnda är prissatt till Rs 10,999, medan den senare erbjuds för Rs 12,999. Smarttelefonen finns i tre färgvarianter i landet РOnyx Black, Sapphire Blue och Ruby Red. Förutom e-handelskanalerna säljs Redmi Note 7S också offline via Mi-favoritpartnerbutiker, Mi Studio-butiker och Mi Home-butiker över hela landet.

Redmi Note 7S UFI 15

När det gäller specifikationerna är Redmi Note 7S ett mellanklassutbud med ett lager av Cornings Gorilla Glass 5 på både fram och bak och en bakmonterad fingeravtryckssensor. En av de största höjdpunkterna i telefonen är dess dubbla primära kamerainställning på baksidan. Enheten har en 48MP Samsung GM1 huvudsensor, åtföljd av en 5MP sekundär snapper. För selfies och videosamtal har handenheten en 13MP-sensor. Smarttelefonen erbjuder även PDAF-, EIS-, HDR-avbildning och AI-porträttläge i kameraappen.

När vi pratar om de andra funktionerna, erbjuder Xiaomi Redmi Note 7S en 6,3-tums full HD + Dot Notch-skärm och startar MIUI 10 ur lådan, som är baserad på Android 9 Pie. Att driva telefonen är en Qualcomm Snapdragon 660 oktakärnprocessor. Anslutningsfunktionerna inkluderar 4G LTE, dubbla SIM-kortplatser, Wi-Fi, Bluetooth, USB Type-C-port och A-GPS med GLONASS. Ett 4000 mAh batteri med stöd för snabb laddning håller hela paketet vid liv.