Xiaomi retar lanseringen av smarta sneakers frÄn Mijia i Indien, meddelar veckolÄnga rabatter pÄ Flipkart

Xiaomi retar lanseringen av smarta sneakers frÄn Mijia i Indien, meddelar veckolÄnga rabatter pÄ Flipkart

“Mijia Sneakers 2 kan komma till Indien snart”

Xiaomi har retat den kommande lanseringen av sneakers i Indien. Skorna lanserades ursprungligen i Kina, och den första versionen erbjöd fitnessfunktioner i samma natur som bÀrbara fitnessspÄrare, genom att bÀdda in chipet i skon.

Gissa vad som kommer? #BFF pic.twitter.com/J6VFACcbu1

– Mi India (@XiaomiIndia) 4 februari 2019

Skorna i frĂ„ga kommer sannolikt att vara Mijia Smart Sneakers 2. Den andra generationen av sneakersna lanserades i Kina 2018, pĂ„ 199 Yuan (cirka 2.100 Rs), och erbjuder en mĂ€ngd visuella och prestandaförbĂ€ttringar jĂ€mfört med sin föregĂ„ngare. De finns i fyra fĂ€rger – svart, blommig blĂ„, blommig grĂ„, orange och vit. Sneakersna har enligt uppgift femstegs uni-gjutning design, tillsammans med en speciell materialdesign i mitten av sulan. Det fĂ„r ocksĂ„ ett högelastiskt stickat övre lager vilket gör det till ett kompetent par sneakers och inte bara smarta skor. TyvĂ€rr nĂ€mns det inte om nĂ„gra specifika smarta eller fitnessspĂ„rningsfunktioner i andra generationens sneakers, sĂ„ vi mĂ„ste bara vĂ€nta och titta.

Erbjudandena Àr tillbaka och den hÀr gÄngen Àr de Ànnu bÀttre! Platta £ 500 rabatt utöver den vanliga rabatten pÄ # Redmi6 (3GB + 64GB) pÄ https://t.co/cwYEXdVQIo & @Flipkart.
Ytterligare 1 000 € rabatt pĂ„ utbyte endast pĂ„ Flipkart. BegrĂ€nsat erbjudande. pic.twitter.com/IaffuOOgot

– Redmi Indien (@RedmiIndia) 4 februari 2019

För att förena produktens varumÀrke och nomenklatur kommer Xiaomi India sannolikt att lansera skorna i Indien som Mi Sneakers 2, i ett försök att behÄlla varumÀrkets relatabilitet med indiska anvÀndare. Vid sidan av detta tillkÀnnagivande tog Xiaomi ocksÄ till Twitter för att meddela rabatter pÄ sina enheter som en del av Flipkart Super Value Week-försÀljningen. Som en del av de rabatterade erbjudandenen har Xiaomi Redmi 6 nu fÄtt ytterligare en prissÀnkning pÄ Rs 500, vilket sÀnker priset till R,4,499. Dessutom har Smart Value Week-erbjudanden ökat tilldelningen av utbytespriset, och de flesta smartphones Àr nu berÀttigade till en extra Rs 1000-rabatt.

Erbjudandet har tillÀmpats pÄ sÄdana som Xiaomi Redmi 6, Redmi Note 6 och Redmi Note 5, samt Pocos prisvÀrda enhet, POCO F1. Flipkart Smart Value Week fortsÀtter till 8 februari och inkluderar Àven mobilförsÀkringserbjudanden till ett extra pris pÄ Rs 99.