Xiaomi retar ny Mi 9-serie telefon med tre bakre kameror och pop-up selfie shooter

Xiaomi retar ny Mi 9-serie telefon med tre bakre kameror och pop-up selfie shooter

“Xiaomi Mi 9T förvĂ€ntas rocka trippel bakre kamera, gradient bakpanel och en pop-up selfie snapper”

Xiaomi lanserade Mi 9-serien tillbaka i februari, och nu Àr företaget redo att lansera en ny variant till serien. En mystisk Xiaomi-telefon, kallad Mi 9T, fick nyligen certifieringar i Thailand och Taiwan, vilket tyder pÄ att lanseringen kan vara precis runt hörnet. Nu har det kinesiska varumÀrket delat en ny teaser-bild av telefonen, som visar tredubbla bakre kameror och lutningsdesign. #PopUpInStyle-hashtaggen frÄn tweetet föreslÄr att handenheten kan rocka en pop-up selfie-shooter och dike den vanliga vattendroppskÄran som finns pÄ standard Mi 9.

K, I eller T … Vilket brev skulle du vĂ€lja för den nyaste medlemmen i vĂ„r Mi9-familj? Varför? # PopUpInStyle pic.twitter.com/Ks5xokWrUG

– Xiaomi # 5GIsHere (@Xiaomi) 29 maj 2019

Dessutom ser det kommande Mi-flaggskeppet nĂ€stan identiskt ut med standard Mi 9 med de vertikalt anordnade tredubbla bakkamerorna och en lutning bakom. Eftersom det inte finns nĂ„gon utskĂ€rning för den fysiska fingeravtryckssensorn kan den ha en inskĂ€rmsscanner för biometrisk sĂ€kerhet. Även om man ursprungligen trodde att den nyligen lanserade Redmi K20 Pro kan marknadsföras som Mi 9T pĂ„ globala marknader, kanske det inte Ă€r fallet med tanke pĂ„ att designen Ă€r helt annorlunda. Eftersom allt Ă€r baserat pĂ„ rykten och rapporter, föreslĂ„r vi att du tar detta med en nypa salt tills ett officiellt tillkĂ€nnagivande.

För att komma ihÄg drivs Xiaomi Mi 9 av Qualcomm Snapdragon 855-processor och flaunterar trippel bakre kamerainstÀllning med en 48MP primÀr shooter, en 12MP sekundÀr kamera och en tredje 16MP-sensor. För selfies har enheten en 20MP snapper. Xiaomi Mi 9 har en 6,39-tums AMOLED-skÀrm med Gorilla Glass 6-lager pÄ toppen och stöder Android 9.0 Pie baserat pÄ MIUI 10 ur lÄdan. Ett 3300 mAh batteri med 27 W trÄdbunden snabbladdning och 20 W trÄdlös laddning driver telefonen.