Xiaomi sÀger att MIUI kommer att ha fÀrre pÄtrÀngande annonser, spricker ner pÄ vulgÀra meddelanden

Xiaomi MIUI launcher kan fÄ applÄdor och appgenvÀgar

“Xiaomi planerar att reglera alla former av annonser som visas pĂ„ MIUI och skĂ€rpa reglerna för annonsörer att begrĂ€nsa vulgĂ€ra annonser”

Xiaomi mötte mycket kritik för att visa annonser i anvÀndargrÀnssnittet, som anvÀndarna har kallat pÄtrÀngande för smartphone-upplevelsen och upprörda över. Med tanke pÄ Äterkopplingen lovade varumÀrket i april att uppdatera sin MIUI-anpassade hud för att minska frekvensen av irriterande annonser. Nu, i en Weibo InlÀgget har en MIUI Experience General Manager detaljerat alla viktiga förÀndringar som har skett för att förbÀttra anvÀndarupplevelsen ytterligare.

MIUI-annonser

Xiaomi-chefen hÀvdar att företaget nu kommer att reglera all form av reklam pÄ MIUI striktare samt skÀrpa reglerna för annonsörer för att begrÀnsa vulgÀrt innehÄll. Dessutom bekrÀftade verkstÀllande direktören ocksÄ att företaget redan börjat reklamera rÀttelse och slÀppt en massa irriterande annonser, löften att ytterligare minska reklamplatserna i anvÀndargrÀnssnittet under de nÀrmaste tre mÄnaderna. Xiaomi har för avsikt att begrÀnsa och begrÀnsa vulgÀra annonser som ocksÄ skjuts genom sin webblÀsare. Dessutom syftar det kinesiska varumÀrket till att ge mer uppfriskande och lÀtt MIUI pÄ cirka tre mÄnader, förmodligen med hÀnvisning till MIUI 11. Dessutom skulle alla MIUI-förinstallerade appar och verktyg visa förfinade annonser som Àr mindre pÄtrÀngande.

Eftersom Xiaomi har en vinstmarginal pÄ 5 procent pÄ varje hÄrdvaruprodukt som de sÀljer, serverar den helskÀrmsannonser för att generera intÀkter. Redan i april bekrÀftade Xiaomi att det kommer att uppdatera sitt anpassade anvÀndargrÀnssnitt för att minska frekvensen av irriterande annonser. Allt detta innebÀr dock att Xiaomi inte vill bli av med annonser i anvÀndargrÀnssnittet helt; istÀllet skulle de vara mindre irriterande Àn tidigare. Hur som helst borde vi kÀnna till alla förÀndringar som gjorts nÀr Xiaomi introducerar MIUI 11 officiellt under de kommande dagarna.