Xiaomi selfie-kamerateknologi pÄ displayen visas pÄ en prototyp Mi 9

Xiaomi selfie-kamerateknologi pÄ displayen visas pÄ en prototyp Mi 9

“Xiaomi verkar befinna sig i avancerade faser för att utveckla sin egen smarttelefon i skĂ€rmen”.

I strÀvan efter den ultimata helskÀrmssmartphonen har vi sett mÄnga intressanta koncept föregÄende Är. Det verkar dock att nÀsta stora genombrott redan Àr över oss eftersom Xiaomi har visat en smarttelefon pÄ skÀrmen. Detta kommer efter att OPPO ocksÄ officiellt har gett en titt pÄ sin egen kameraimplementering pÄ skÀrmen idag via sitt officiella Twitter-handtag. Xiaomis korta demo publicerades av grundaren Lin Bin den Weibo, som ocksÄ tidigare visade upp företagets fÀllbara prototypmodell.

Videoklippet visar en Xiaomi Mi 9-prototypenhet med den fungerande kameran tillsammans med en annan telefon. AnvÀndaren i videon lÄser upp bÄda enheterna i samma hastighet och fortsÀtter att öppna kameraappen pÄ prototypen. Enligt vad vi har sett ser sökarbilden ganska anstÀndig ut trots att inga bedömningar kan göras Ànnu. Vi kan Ätminstone sÀga att implementeringen Àr i ett fungerande skick. Xiaomi-tjÀnstemannen nÀmnde inte nÄgra detaljer relaterade till den nya designen eller nÀr vi kunde se den pÄ marknaden. Det rapporterades förra veckan att Xiaomi hade patenterat en in-display-kamerateknik och videon av en prototyp har redan dykt upp denna vecka.

Med in-display-kameror kommer OEM-tillverkare Àntligen att kunna slÀppa de fula skÄrorna och den besvÀrliga pop-up-kameradesignen som Àr pÄ modet just nu. Detta bör ocksÄ teoretiskt göra det möjligt för dem att Äterigen göra flaggskepp vattentÀta, eftersom kameror i displayen inte behöver öppningar eller rörliga delar. Den stora frÄgan som ÄterstÄr Àr dock av kamerakvalitet. FörvÀnta dig mer officiell information om den nya tekniken snart.

[Previous Story]Realme 3 Pro sÀljs i Indien

[Next Story]Apple iPhones 2019-fodral med fyrkantigt kamerahus har lÀckt ut