Xiaomi skickade Redmi Note 7 till rymden, hÀr Àr bilderna som den tagit

Xiaomi planerar att avbryta Redmi Note 7 i Indien med lanseringen av Redmi Note 7S

“Telefonen monterades i en 3D-specialbyggd rigg och lanserades i atmosfĂ€ren till en höjd av 31 km”

Redmi Note 7 (granskning) Àr Xiaomis senaste budgeterbjudande och ett mycket högt prisvÀrt erbjudande inom segmentet Rs 10.000. Serien har genomgÄtt en stor kosmetisk makeover med premiummaterial som glas, som inte fanns pÄ dess föregÄngare. Handenheten sÀljs redan i butikshyllorna men Xiaomis marknadsföringskampanj för serien fortsÀtter. Det senaste, efter nÄgra mycket populÀra hÄllbarhetstester, Àr en lansering av Redmi Note 7 i jordens omlopp. Och nej, Xiaomi anvÀnde inte en rymdfÀrja för det, istÀllet anvÀnde den en specialbyggd rigg med en luftballong utformad för att motstÄ hög höjd och lÄga temperaturer.

Faktum Àr att Xiaomi VD Lei Jun publicerade en video igÄr den Weibo dokumentera hela processen frÄn början till slut. Tre Xiaomi-enheter lanserades inuti riggramen utrustad med ballongen och den steg till en höjd av cirka 31 km i atmosfÀren dÀr temperaturen svÀngde runt -60 grader C. Telefonen tog ocksÄ videor och foton av den majestÀtiska blÄ horisonten och ozonskiktet som ocksÄ har delats av Xiaomi som kan ses pÄ bilderna. Tja, Ätminstone för posten, det hÀr Àr den första handenheten i Xiaomi Redmi Note-serien som gör det.

Redmi Note 7 korsade nyligen 1 miljon i försÀljning och Àr nu tillgÀnglig pÄ öppen försÀljning, vilket innebÀr att köpare inte behöver vÀnta pÄ att flashförsÀljningen ska köpa den lÀngre. Det finns en bas 3GB + 32GB variant prissatt till Rs 9,999 och en 4GB + 64GB variant prissatt Rs 11,999. För det fÄr köpare en 6,3-tums full-HD + -skÀrm toppad med Corning Gorilla Glass 5, Snapdragon 660-chipset och ett 4000 mAh batteri. Det konkurrerar med Realme 3 och Àr ett otroligt budgeterbjudande till priset.