Xiaomi-smartphones hÄller pÄ att bli dyrare; tips Grundare och VD

 Xiaomi-smartphones hÄller pÄ att bli dyrare;  tips Grundare och VD

“Telefonmakaren Ă€r kĂ€nd för att driva smartphones med en aggressiv prislapp, som kan förĂ€ndras i framtiden”

Xiaomi-smartphones Ă€r redo att bli “Lite dyrare” i framtiden. Som rapporterats av Technodehar företagets grundare och VD Lei Jun föreslagit att det vill bli av med rykte om att göra billigare hĂ„rdvara. Han lade till, “Det hĂ€r kan vara sista gĂ„ngen vi kommer att prissĂ€tta vĂ„ra smartphones under 3 000 RMB (ungefĂ€r översatt till 30 000 Rs i den indiska valutan) … I framtiden kan telefoner bli dyrare – inte mycket, men lite dyrare.” FörĂ€ndringen i policy sĂ€gs hjĂ€lpa Xiaomi “Investera mer” och göra “BĂ€ttre produkter”.

Xiaomi Mi Play

Det blir intressant att se hur prisökningen kommer att pÄverka Xiaomis position pÄ marknaden. Företaget Àr kÀnt för att sÀtta ett riktmÀrke i branschen genom att driva sina smartphones med aggressiva prislappar. Xiaomi-telefoner tillgodoser behovet av budgetköpare. Kunderna kan Àga en Xiaomi-telefon med flaggskeppshÄrdvara sÄ lÄg som 30 000 Rs. Till exempel, den senaste versionen frÄn leverantören, Àr Mi 9 som erbjuder högklassiga specifikationer som en Snapdragon 855 SoC och en fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen sÄ lÄgt som 2999 RMB (~ 32 000 Rs). Nu kan du dock behöva betala mer Àn 2999 RMB för ett nÀsta generations Xiaomi-flaggskepp.

Xiaomi Mi 9 första intryck18

NĂ€r det gĂ€ller de andra funktionerna i Xiaomi Mi 9, har handenheten en 6,39 tums AMOLED-skĂ€rm med full HD + upplösning pĂ„ 2340 × 1080 och Corning Gorilla Glass 6-skydd uppe. Telefonen levereras med upp till 12 GB RAM och 128 GB inbyggt lagringsutrymme. Bildavdelningen innehĂ„ller en 48-megapixel Sony IMX586-primĂ€rsensor ihop med en 12-megapixel teleobjektiv och en 16-megapixel ultravidvinkelsensor pĂ„ baksidan. Och pĂ„ framsidan finns en enda 20-megapixel kamerasensor för selfies och videosamtal. Handenheten startar MIUI 10 baserat pĂ„ Android 9 Pie ur lĂ„dan och rymmer ett 3.300 mAh batteri med stöd för 27W snabbladdning.

Xiaomi Mi 9 finns för nÀrvarande att köpa i Kina, Europa, Spanien, Frankrike och Italien. Det finns dock inget ord om och nÀr företaget planerar att lansera smarttelefonen i Indien just nu.