Xiaomi upphör med MIUI-betaprogrammet för budgettelefoner och Àldre telefoner

SÄ hÀr kan du vinna en gratis Redmi Note 7S, Redmi Note 7 och Redmi 7-enhet

“Den stabila MIUI-uppdateringen för alla smartphones fortsĂ€tter att rulla ut som tidigare”

Det finns nÄgra utvecklingar i linje med Xiaomis MIUI-programvara som kör de flesta av sina smartphones. Den anpassade skal som vanligtvis finns i betaversion för tidiga anvÀndare att testa nya funktioner och ta bort buggar kommer nu att begrÀnsas till utvalda smartphones. Xiaomi avbryter stödet för tidiga betaversioner av MIUI för vissa smartphones för att göra processen mer effektiv.

Xiaomi-Redmi-Note-7-Pro-13

Enligt det officiella forumet för MIUI kommer Xiaomi att anta en ny politik som kommer att genomföras frÄn och med den 5 juli. Enligt den hÀr nya policyn kommer utvecklingstiden för nÀsta iteration av programvaran att justeras till ett Är, vilket innebÀr att anvÀndare endast kommer att fÄ betaprogramversioner i ett Är efter att den slÀpptes och den experimentella versionen kommer inte lÀngre att finnas tillgÀnglig efter det. Bortsett frÄn detta kommer Redmi-smartphones eller Àldre modeller att tas bort frÄn Xiaomis MIUI-betaprogram. Företaget har Ànnu inte avslöjat vilka telefoner som kommer att pÄverkas av flytten.

De nya Àndringarna frÄn Xiaomi sÀgs jÀmna ut processen, förbÀttra effektiviteten och sÀkerstÀlla kvalitet i programutveckling. LÀgg upp betautvecklingsprogrammet, anvÀndarna kommer att tvingas flytta tillbaka till den stabila versionen som ÄterstÀller telefonen och rensar all data. SÀrskilt kommer telefonerna att fortsÀtta att ta emot programuppdateringar och Android-sÀkerhetsuppdateringar enligt befintlig policy och riktlinjer.

Medan MIUI Àr bland de mest populÀra överlÀggen för Android har det kritiserats för att inkludera för mÄnga annonser. Xiaomi tog nyligen upp problemet och arbetar enligt uppgift med fixen.

[Previous Story]Opera GX spelcentrerad webblÀsare med Twitch-integration tillkÀnnagavs

[Next Story]Honor 20 Pro lanserades i Indien: hÀr Àr topp 5-funktionerna i det nya mellanklassflaggskeppet