Xiaomis efterföljare för Black Shark för 2019 Àr nÀstan klar, kan lanseras snart

Xiaomis efterföljare för Black Shark för 2019 Àr nÀstan klar, kan lanseras snart

“The Black Shark Helo Ă€r Xiaomis senaste spelsmartphone, men en ny lanseras snart”

Xiaomi gick med i smarttelefonens spelvagn genom att lansera Black Shark i april förra Äret. Enheten utvecklades i samarbete med Black Shark och eftertrÀddes av Black Shark Helo. Förra mÄnaden sÄgs en ny Black Shark-smartphone med kodnamn SkyWalker pÄ Geekbench. Nu finns det mer bevis pÄ att Xiaomi verkligen arbetar med en efterföljare till Black Shark och att den Àr nÀstan redo för prime time.

Produktdirektören pĂ„ Xiaomi, Wang Teng Thomas, publicerade nyligen pĂ„ Weibo att han har haft hĂ€nderna i tid med en ny Black Shark-enhet. Han uppgav att den nya telefonen Ă€r “vĂ€ldigt cool, för snabb och full av personlighet”. Telefonen som sĂ„gs pĂ„ Geekbench förra mĂ„naden drivs av Snapdragon 855-chipset och hade 8 GB RAM-minne. Det körde Android 9.0 Pie-programvara och hade bra enkĂ€rniga och flerkĂ€rniga poĂ€ng. Telefonen fick 3494 poĂ€ng i testet med en enda kĂ€rna och 11 149 poĂ€ng pĂ„ flerkĂ€rnigt riktmĂ€rke.

svart haj 2019

Den ursprungliga Xiaomi Black Shark presenterade en mycket unik design och kraftfulla interna delar. Xiaomi utrustade telefonen med Snapdragon 845-chipset och upp till 8 GB RAM och 128 GB lagring. Det följdes sedan av Black Shark Helo i oktober, vilket gav mÄnga designförÀndringar tillsammans med 10 GB RAM och 256 GB intern lagring. Helo var dock inte riktigt eftertrÀdaren till Black Shark.

Vi förvÀntar oss att Xiaomi lanserar den nya Black Shark 2-smarttelefonen i april 2019, eftersom den ursprungliga Black Shark ocksÄ lanserades i april förra Äret. Telefonen kunde se en ny design, möjligen med tunnare ramar och en förbÀttrad skÀrm. Vi hoppas ocksÄ att Xiaomi fungerar pÄ kamerans prestanda pÄ den kommande enheten.

Spel-smarttelefonsegmentet Àr fortfarande ett nytt och det finns inte mÄnga spelare för nÀrvarande. Det hela började nÀr spelmÀrket Razer kom ut med sin Razer Phone och introducerade nÄgra imponerande funktioner. Vi Àr inte sÀkra pÄ om vi verkligen behöver ett speltelefonsegment, eftersom de flesta avancerade telefoner redan kan ge en fantastisk spelupplevelse.