Xiaomis hopfÀllbara telefon visas i en video igen

Xiaomis hopfÀllbara telefon visas i en video igen

“Xiaomis hopfĂ€llbara telefon kostar enligt uppgift hĂ€lften av Samsungs Galaxy Fold vid lanseringen”

Förra Äret blev alla övertygade om den nya vikbara formfaktorn i smartphones och MWC 2019 tog de första tvÄ modellerna av dessa böjbara enheter till vÀrldsscenen. Just nu Àr det bara Samsung och Huawei (snart) som tillÄter potentiella köpare att förbestÀlla en hopfÀllbar telefon men det finns andra OEM-tillverkare som har visat upp en vikbar telefon Ätminstone i render eller video. I synnerhet Xiaomi gav tittarna en detaljerad första titt pÄ sin dubbla vikningstelefon i januari i Är via en officiell kÀlla. Det har hÀnt Ànnu en gÄng, den hÀr gÄngen i en mycket kortare video.

Videon dök upp först pÄ Weibo frÄn Xiaomis officiella konto och det Àr helt klart att företaget vill hÄlla hype vid liv runt sin egen vikbara enhet. Om du har tittat pÄ den tidigare videon hittar du inget nytt hÀr nÀr det gÀller design. Det Àr samma dubbla vikbara panel. Du kanske mÀrker veck pÄ skÀrmen och med Xiaomi kommer det att finnas tvÄ av dem. Som tidigare rapporterats har Xiaomis vikbara panel utvecklats av Visionox. Det har varit ett problem med bÄde Galaxy Fold och Huawei Mate X, och nÀr man försöker dubbla, riskerar Xiaomi Ànnu mer. Det Àr ocksÄ troligt att detta bara Àr en prototypenhet och Xiaomi kan förbÀttra designen till en viss grad i den kommersiella modellen.

För att vara tydlig har Xiaomi inte kommit över utvecklingen av sin vikbara enhet. Fasen dÀr produkten för nÀrvarande vilar Àr inte kÀnd Ànnu och vi har inte heller ett potentiellt slÀppdatum. Rapporter tyder dock pÄ att en release under andra halvan av 2019 Àr möjlig. En tidigare rapport antydde ocksÄ att Xiaomis hopfÀllbara telefon kostar ungefÀr hÀlften av Galaxy Fold, som har prissatts till $ 1980 (ungefÀr 1,36 lakhs). Om Xiaomi lyckas lansera sin telefon runt 1 000 dollar (ungefÀr 69 000 Rs), kan det vara en av de billigaste vikbara telefonerna pÄ marknaden vid lanseringstidpunkten. Men det mesta av denna information baseras pÄ lÀckor, sÄ vi mÄste vÀnta och se vad den faktiska produkten kommer att medföra.