XOLO ZX India lanseras planerad till 25 april; specifikationer avslöjade

 XOLO ZX India lanseras planerad till 25 april;  specifikationer avslöjade

“XOLO ZX kommer att vara den första enheten frĂ„n mĂ€rket med skĂ€rm med hack”

Den inhemska smarttelefontillverkaren XOLO lanserar en ny smartphone den 25 april i Indien. Telefonmakaren har delat detaljerna pÄ e-handelsplattformen Amazon.in. Handenheten kommer att kallas XOLO ZX och det blir den första handenheten frÄn mÀrket som kommer med ett hack. Den kommande smarttelefonen kommer att packa upp till 6 GB RAM och kommer i gradientfinish för att ge den ett trendigt utseende. Andra höjdpunkter inkluderar dubbla bakre kameror, en oktakÀrnig chipset och en anstÀndig batteritid.

XOLO ZX

NĂ€r vi talar om specifikationerna kommer XOLO ZX att ha en 6,22-tums skĂ€rm med HD + (720 x 1520 pixlar) upplösning och teaterlĂ€ge. Panelen har ocksĂ„ ett hack uppĂ„t som rymmer en selfie-kamera och andra sensorer. Telefonen kommer att drivas av 12nm octa-core chipset – ryktas vara MediaTeks Helio P22 – ihop med 6 GB RAM och en imponerande 128 GB intern lagring.

XOLO ZX

Handenheten packar ocksÄ en bakmonterad fingeravtryckssensor och ansiktslÄsning för sÀkerhet. I kameravdelningen kommer XOLO ZX att gunga en 13-megapixels huvudsensor ihop med en 5-megapixels djupgivare och dubbeltonad LED-blixt pÄ baksidan. Den frÀmre kameran fÄr en 16-megapixel-shooter tillsammans med ett AI Studio-lÀge för selfies och videosamtal. LÀget sÀgs lÄta anvÀndare spela med fokus, hudton och bokeh-effekt. Hela installationen drivs av ett 3,260 mAh AI-batteri som sÀgs ladda batteriet frÄn noll till 100 procent pÄ mindre Àn tvÄ timmar. Slutligen kommer telefonen att ha stöd för 4G LTE pÄ bÄda SIM-korten.

Med tanke pÄ specifikationerna kommer XOLO ZX att vara ett prisvÀrt erbjudande i landet.

[Previous Story]AMD tillkÀnnager nya Ryzen Embedded R1000-chipset med förbÀttrad prestanda

[Next Story]OPPO Fantastic Day-försÀljning pÄ Amazon ger utbyteserbjudanden pÄ F11 Pro, F9 Pro och mer