XOLO ZX med en 6,22-tums HD + -skÀrm och dubbla kameror lanserade: pris, specifikationer

XOLO ZX med en 6,22-tums HD + -skÀrm och dubbla kameror lanserade: pris, specifikationer

“XOLO ZX Ă€r en prisvĂ€rd smartphone med skĂ€rm, dubbla kameror och 3 260 mAh batteri”

Inhemska smarttelefontillverkaren XOLO avslöjade detaljer om en ny smartphone som heter XOLO ZX förra veckan pÄ Amazon India-webbplatsen. Enligt teasern förvÀntades smarttelefonen vara ett överkomligt erbjudande och en första frÄn varumÀrket att komma med en skÀrm. Nu har företaget gÄtt vidare och lanserat XOLO ZX i landet.

XOLO ZX-pris i Indien och tillgÀnglighet

XOLO ZX - 2

XOLO erbjuder ZX i tvĂ„ fĂ€rger – Midnight Black och Electric Blue. Smarttelefonen kommer att finnas tillgĂ€nglig pĂ„ Amazon Indien frĂ„n och med den 25 april i tvĂ„ konfigurationer – 4 GB + 64 GB och 6 GB + 128 GB. Den förstnĂ€mnda kommer att ge dig tillbaka med Rs 11,499, medan den senare kommer att sĂ€lja för Rs 13,999. Företaget har ocksĂ„ samarbetat med Reliance Jio för att tillhandahĂ„lla flera lanseringserbjudanden till köparna. XOLO ZX-köpare fĂ„r 2200 Rs cashback i form av 44 cashback-kuponger pĂ„ 50 R vardera i My Jio-appen. AnvĂ€ndare som anvĂ€nder uppladdning till ett vĂ€rde av Rs 198 och Rs 299 fĂ„r ytterligare 50 GB data i form av en extra datakupong pĂ„ 5G per laddning för upp till 10 laddningar. XOLO har ocksĂ„ samarbetat med mydala.com för att erbjuda olika rabattkuponger som gĂ€ller pĂ„ resor, mode och shopping online.

XOLO ZX Specifikationer

XOLO ZX _ 3

XOLO ZX levereras med en 19: 9-skÀrm som mÀter 6,22 tum, HD + -upplösning och Corning Gorilla Glass 3-lager för skydd. I prestandaavdelningen stöds XOLO ZX 2GHz oktakÀrniga MediaTek Helio P22-chipset med AI Gaming-lÀge för förbÀttrad spelprestanda. Smarttelefonens strömbehov hanteras av ett 3 260 mAh batteri, vilket Ätföljs av en AI-batterifunktion. XOLO hÀvdar att AI-batterifunktionen pÄ ett intelligent sÀtt kan upptÀcka vilka appar som drÀnerar batteriet i bakgrunden och dödar dem. PÄ det hÀr sÀttet har XOLO ZX hÀvdats hÄlla i upp till 1,5 dagar pÄ en enda laddning.

I bildavdelningen pratar smarttelefonen med en 13-megapixel primÀr shooter som stöds av 5-megapixels djupsensor och dubbelton-LED-blixt pÄ baksidan. Kameraappen Àr laddad med en massa AI-stödda funktioner som AI Refocus, AI Portrait och AI Studio. NÀr det gÀller selfies erbjuder smarttelefonen en 16-megapixel f / 2.0-kamera pÄ framsidan.