Yamaha Aventage RX-A AV-mottagaruppsÀttning lanserad i Indien, priserna börjar pÄ 96 990 Rs

Yamaha RX-A Aventage - featured

“Yamaha Aventage-sortimentet ger fem nya produkter för premium-Hi-Fi-hemsystem, tillsammans med möjligheten att lĂ€gga till trĂ„dlösa enheter i en hemmabioinstallation”

Yamaha har lanserat sitt flaggskeppssortiment av högupplösta hemmabiomottagare i Indien, under Aventages produktportfölj. Den vördnadsfulla sortimentet bestĂ„r av nĂ„gra av de bĂ€sta teknikerna för ljudtransceiver som anvĂ€ndare kan köpa för att stĂ€lla in multihögtalare, multirum, trĂ„dbundna och trĂ„dlösa hemmabiouppsĂ€ttningar i Indien, och Yamaha har gett konsumenterna skyldigheten genom att fĂ„ fem medlemmar av Aventage uppstĂ€llning till Indien. Produkterna som lanserades av Yamaha idag inkluderar fyra mottagare – Yamaha RX-A1080, Yamaha RX-A2080, flaggskeppet Yamaha RX-A3080 och Yamaha RX-A880 – samt förförstĂ€rkaren, Yamaha CX-A5200.

NÀr det gÀller tekniken Àr flaggskeppsseriens mittpunkt dess surroundljudbearbetningsmotor, Yamaha Surround AI. Ljudmottagarmotorn kombineras med företagets patenterade artificiella intelligensalgoritm, som lÀser stereoingÄngskanalerna för att mÀta ljudkÀllan pÄ en TV-skÀrm i realtid och leverera ljud till satellithögtalarna beroende pÄ ÄtgÀrdsförloppet pÄ skÀrmen. Surround AI anvÀnder en repertoar av filmer för att förebyggande mÀta ljudriktningen och leverera ljud dÀrefter.

Yamaha RX-A Aventage - presenterad

Mottagarna fÄr dessutom Dolby Atmos och DTS: X 3D-uppspelningsmotorer i kombination med efterklang och bullerdÀmpande elektronik inuti. Renheten hos den infallande ljudsignalen bibehÄlls genom designelement som en femte pinne under var och en av de fyra mottagarna för att minimera lÀgesvibrationer och efterklangsljud och en aluminiumpanel pÄ framsidan som blockerar elektroniskt brus och dÀrigenom förbÀttrar internt ljudprestanda.

Alla Aventage-produkterna fÄr ocksÄ Yamahas MusicCast-plattform, som möjliggör ihopparning av trÄdlösa frÀmre högtalarenheter för att upprÀtthÄlla vardagsrumsestetik samt möjliggör trÄdlös musikgjutning i flera rum frÄn en mottagare. Medan Yamaha inte anger antalet portar, sÀgs alla fem A / V-mottagare innehÄlla tre eller flera HDMI-portar, för att sÀkerstÀlla att du sömlöst kan ansluta en TV, spelkonsol och andra enheter för HD- eller 4K-innehÄllsuppspelning . Mottagarna inkluderar ocksÄ Yamahas Control4-hemkontrollhubb, som gör att du endast kan styra dina centralt anslutna lampor, nyanser och dimmer frÄn mottagarna.

Yamaha Aventage RX-A-sortimentet av högupplösta A / V-mottagare sitter högst upp i pyramiden för högkvalitativa hemmabiouppsÀttningar och Àr ett utmÀrkt verktyg för hemmaljudentusiasten. Priserna pÄ produkterna Àr Rs 96,990 för RX-A880, Rs 1,22,990 för RX-A1080, Rs 1,61,990 för RX-A2080, Rs 1,93,990 för RX-A3080 och Rs 2,12,990 för CX-A5200.