Yi Smart Dash-kamera med 2,7-tums skÀrm och vidvinkelobjektiv lanserades i Indien till en pris av 5 200 Rs

Yi Smart Dash Camera

“Yi Smart Dash Camera kan spela in 1080p-videor och har Advanced Driver Assistant System”

Xiaomi-stödda Yi-teknik har lanserat Yi Smart Dash Camera och utökat företagets portfölj, som hittills inkluderat Yi Action Camera, Yi 4K Action Camera och Yi Home Security Camera. Den nya Yi Smart Dash-kameran kan anslutas till bilens vindruta och fĂ„ den att spela in medan du kör. Den levereras med ‘Advanced Driver Assistant System’ som skjuter ut varningar i realtid till förare och varningar om körfĂ€lt varnar dem nĂ€r de rör sig ut ur körfĂ€ltet. Kollisionsvarningssystemet varnar anvĂ€ndare för en kollision om fordonet framĂ„t saktar ner eller stannar.

Yi Smart Dash-kamera

Yi Smart Dash Camera har en 2,7-tums 16: 9 full HD-skÀrm för att lÄta anvÀndarna titta pÄ det inspelade innehÄllet. Den levereras ocksÄ med Wi-Fi-stöd som möjliggör direktuppspelning av livevideo frÄn dash-kameran. Yi Smart Dash Camera har ett 165-graders synfÀlt och kan spela in videor med 1080p 60fps och 30fps. Det finns ocksÄ en möjlighet för microSD-kortplats för att lagra alla inspelade bilder.

Yi Smart Dash-kamera vaggar en G-sensor som gör att kameran kan spela in och spara klipp i nödsituationer automatiskt. Den mÀter 17 x 11,2 x 6,1 cm och vÀger 295 gram. Det kostar 5 200 Rs, inklusive en introduktionsrabatt pÄ 699 Rs och finns pÄ Amazon.in i Space Grey-fÀrg.

[Previous Story]POCO-serien upphörde inte i Indien, Xiaomi övervÀger fortfarande sin framtid

[Next Story]OPPO MeshTalk lÄter dig ringa samtal och skicka meddelanden utan Wi-Fi eller mobilnÀtverk