YouTube Àr nere, sÄ jag antar att vi alla bara ska sova

YouTube Remix kan ersÀtta Google Play Musik nÀr det kommer senare i Är

YouTube drabbas av ett stort utbrott pÄ tisdagskvÀllen och tvingar otaliga mÀnniskor att hitta andra sÀtt att underhÄlla sig i Ätminstone nÄgra minuter. Det Àr oklart vad som orsakar strömavbrottet, men det officiella YouTube-supportkontot pÄ Twitter erkÀnde problemet strax före 21:45 ET och sÀger att arbete görs för att lösa det. Ingen tidsplan gavs för resolutionen, men vi kommer att uppdatera det hÀr inlÀgget nÀr vi vet mer.

HÀr Àr tweeten frÄn @TeamYouTube, vilket Àr allt vi har angÄende avbrottet hittills. Den officiella YouTube-Twitter-sidan retweetade ocksÄ det hÀr meddelandet, men lade inte till nÄgra ytterligare detaljer om problemet:

Tack för dina rapporter om Ätkomstproblem pÄ YouTube, YouTube TV och YouTube Music. Vi arbetar med att lösa detta och kommer att meddela dig nÀr det Àr löst. Vi ber om ursÀkt för eventuella besvÀr som detta kan medföra och kommer att hÄlla dig uppdaterad.

– TeamYouTube (@TeamYouTube) 17 oktober 2018

Om du besöker YouTube.com eller nÄgon av de YouTube-mÀrkta apparna, inklusive YouTube TV och YouTube Music, kommer du att fÄ en tom sida. Som du kan se pÄ downdetector.com lyser hela kartan upp och signalerar att detta inte finns i ett specifikt omrÄde. Oavsett var du befinner dig Àr YouTube inte tillgÀngligt.

UPPDATERING | 10/16 kl 22:40 ET: YouTube verkar vara igĂ„ng igen, men inget uttalande Ă€nnu. Åtminstone Ă€r det tillbaka i New York och verkar komma tillbaka Ă€ven i andra regioner.

UPPDATERING | 10/16 kl. 23:00 ET: Officiell bekrÀftelse i form av en tweet om att YouTube Àr operativt:

Jag Àr inte sÀker pÄ hur vi lyckades överleva det avsnittet, men jag Àr stolt över oss för att hantera det. LÄt oss alla belöna oss sjÀlva genom att titta pÄ en massa meningslösa videor pÄ YouTube istÀllet för att fÄ en god natts sömn.